Razmena pogleda na svet: Biković se sastao sa holivudskim producentom, na pomolu novi projekat?

Miloš Biković i Andrea Iervolino zagolicali su javnost slikama i simboličnom porukom

  • 0
Andrea Iervolino, Miloš Biković

Miloš Biković i Andrea Iervolino/Foto: Telegraf.rs

Jedan od najuspešnijih srpskih glumaca Miloš Biković sastao se u Beogradu sa Andreom Iervolinom, holivudskim producentom italijanskog porekla, što je podelio i sa fanovima na Instagramu.

Fotografije sa novog susreta su na neki način simbolične, budući da na njima Miloš i Andrea razmenjuju sunčane naočare, sa porukom koja je od posebnog značaja - da razmenjuju poglede na svet, kako je Biković napisao.

Upravo zbog ovoga odmah su krenula nagađanja o tome da li je na pomolu neki novi zajednički projekat, a poznato je da je ovaj dvojac već imao uspešnu saradnju.

Naime, Miloš i Andrea već su sarađivali na filmu "Izvan granica realnosti" (Beyond the Edge), rame uz rame sa glumačkom zvezdom Antoniom Banderasom, kada je Iervolino Bikovića nazvao "balkanskim Bredom Pitom". Istakao je tada kako ima velike planove na teritoriji Srbije, kao i da srpski glumci zaslužuju holivudsku slavu.

Čuveni producent stoji iza naslova u kojima su igrala najveća glumačka imena: Džoni Dep, Džon Travolta, Morgan Friman, Šanaja Tvejn i drugi, a Biković ga je srpskoj javnosti predstavio na premijeri filma "Hotel Beograd", početkom marta ove godine.

- Ideja je da ovde otvorimo studio u kome ćemo producirati srpska ostvarenja. Kreativnost će dolaziti odavde, a onda će se filmovi distributovati širom sveta.... - rekao je tada Iervolino za Telegraf.rs.

Da li će doći do realizacije novog projekta kojim će Miloš i Andrea uskoro obradovati domaću publiku, ostaje da vidimo.

Video: Holivudski producent na premijeri filma Hotel Beograd: Miloš Biković je srpski Bred Pit

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA