Dugoočekivani filmski hitovi ovog juna stižu na CineStar TV 2

CineStar TV Channels je grupacija koju sada čini čak sedam televizijskih kanala koji gledaocu nude najbogatiji izbor filmova, premijernih filmskih hitova i blokbastera koje drugi TV kanali još nisu prikazali. CineStar TV 2 je najnoviji filmski kanal u ponudama operatera koji donosi još više zabave u vaše domove

  • 0
CineStar TV Foto: Promo/CineStar TV

CineStar TV 2 predstavlja sam vrh filmske TV ponude. Namenjen je izbirljivoj publici i prilagođen porodičnoj atmosferi, a koji istovremeno donosi najbolja filmska ostvarenja i omiljene serije. Upravo na ovom kanalu možete pronaći najbolje od filma na jednom mestu, a za sve one željne još više informacija iz filmskog sveta, tu su i ekskluzivne reportaže sa snimanja velikih filmskih hitova najpoznatijih holivudskih studija, intervjui s glumačkim zvezdama i rediteljima, te mnoštvo zanimljivih „iza kamere“ ekskluziva.

BOGATA PROGRAMSKA SHEMA U JUNU

Filmski maraton, kokice i neko omiljeno piće – što se nas tiče odličan provod je zagarantovan. U nastavku donosimo predloge za jun. Sigurno ćete naći bar tri koji će se ama baš svima dopasti!

Džon Vik

Nedavno smo saznali da je tetralogija Džon Vik trebalo da se zove 'Scone', ali Keanu Reeves je toliko puta pred novinarima izgovorio ime svog glavnog junaka da se film naprosto preimenovao u kultno ime i prezime ovog kultnog plaćenog ubice i akcionog junaka kojeg obožavamo. Priča je ovo o osveti i iskupljenju u kojoj je glavna pouka da ne dirate Vikovog psa!

Džona Vika pogledajte 1. juna u 20:45 na CineStar TV 2 kanalu.

John Wick, film Foto: Promo/CineStar TV

Mun čuvar meseca

Poslastica za najmlađe dolazi u obliku Muna koji postaje čuvar Meseca i nespretnom nezgodom dovede u opasnost Mesec i Sunce. Ovaj simpatični animirani film u sebi nosi elemente grčke i rimske mitologije, a vaše malene i obožavaoce crtanih filmova naučiće mnogo šta o dobru i zlu u svetu.

Film Mun čuvar meseca pogledajte 2. juna u 10:40 na CineStar TV 2 kanalu

Ledolomac

Nakon što je Bong Džun Ho pomeo poslednju dodelu Oskara, počelo se više pričati o njegovim filmovima. Među najboljim je svakako Ledolomac koji je uspeo okupiti i odličnu glumačku ekipu poput Džona Harta, Krisa Evansa, Tilde Svinton, Eda Harisa, Džemija Bela i Oktavije Spenser. Film je odlična kritika globalnog zagrevanja, nepravde i razlike među klasama, a borba potlačenih u traganju za istinom neće vas ostaviti ravnodušnima.

Kultni Ledolomac pogledajte 5. juna u 20:45 na CineStar TV 2 kanalu.

Snowpiercer Foto: Promo/CineStar TV

Pećinci

Četvorostruki oskarovac Nik Park, kojeg znamo po animiranim filmovima Wallace i Gromit, svim obožavaocima animiranih filmova donosi urnebesnu praistorijsku avanturu Pećinci. Priča prati pećinskog čoveka koji zajedno s najboljim prijateljom nastoji da ujedini pleme u borbi protiv moćnih neprijatelja.

Pećince pogledajte 6. juna u 10:45 na CineStar TV 2 kanalu

Early Men Foto: Promo/CineStar TV

Ridik: Vladar tame

Omiljeni akcioni junak Vin Diesel na male ekrane dolazi u ulozi Ridika koji se bori za svoj život s vanzemaljskim grabljivcima, ali i sa lovcima na glave koji ga pokušavaju zauvek izbrisati iz svemira. U filmu mu se pridružuje i Dave Bautista, drugi omiljeni akcijski ćelavac.

Vin Diesel čeka vas 6. juna u 20:15 na CineStar TV 2 kanalu.

Trka života

70-e godine prošlog veka zaista su bile uzbudljive, ako pratite Formulu 1, ali jedno rivalstvo posebno se isticalo: ono između Džejmsa Hanta i Nikija Laude. Nedavno je obeleženo tačno godinu dana od Laudine smrti, zato nije na odmet da se podsetimo najtežeg trenutka njegovog profesionalnog života koji ga je oblikovao u čoveka kakvog pamtimo.

Adrenalinska Trka života čeka vas 11. juna u 22:10 na CineStar TV 2 kanalu.

Rush Foto: Promo/CineStar TV

Cena života

Cena života je impresivna i istinita priča o najbogatijem čoveku na svetu koji nije hteo da plati otkup za kidnapovanog unuka. Glumačku ekipu ovog filma čine Kristofer Plamer, Mark Valberg i Mišel Vilijams koji će vam na male ekrane preneti napete trenutke pregovora s otmičarima i polemike oko ljubavi prema porodici i novcu.

Cena života emituje se 13. juna u 21h na CineStar TV 2 kanalu.

All the money in the world Foto: Promo/CineStar TV

Slagalice strave 8

Naposletku, za sve ljubitelje horora, CineStar TV 2 je pripremio nastavak najpoznatije horor franšize na svetu – Slagalice strave. Otkrijte više o istoriji najpoznatijeg televizijskog serijskog ubice i kako je uspeo namestiti zločine, iako je mrtav više od decenije.

Slagalica strave 8 prikazuje se 18. juna u 22:40.

Jigsaw Foto: Promo/CineStar TV

Za više filmskog programa na CineStar TV 2 kanalu posetite stranicu s rasporedom, a kanal potražite kod svog operatera.

CineStar TV Channels grupacija filmskih kanala nalazi se na samom vrhu po gledanosti iz godine u godinu. Sa svojih šest žanrovski predodređenih kanala CineStar TV 1 , CineStar TV Action&Thriller, CineStar TV Fantasy HD, CineStar TV Comedy&Family HD, CineStar TV Premiere 1 HD i CineStar TV Premiere 2 HD, dostupna je kod gotovo svih operatera u sedam zemalja okruženja i obuhvata više od četiri miliona domaćinstava, a sad je tu i novi CineStar TV 2 HD, obogaćen s još više sadržaja.

Gledaocima je time omogućeno preko 144 sati filmova i serija na dan, a pošto je svaki kanal žanrovski predodređen, u svakom momentu na jednom od kanala možete da odaberete film ili seriju po trenutnom raspoloženju. Za slobodan i neograničen izbor sadržaja kojeg želite gledati, tu je pretplatnička video-on-demand usluga CineStar Premiere Plus.

Ako još uvek nemate dostupne kanale CineStar TV Channels grupacije, potražite ih kod svog operatera, jer su za 2020. godinu pripremili mnoštvo iznenađenja.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA