Nova detektivska serija o Šerloku iz Beča: Junaci rešavaju najstrašnije slučajeve ubistava Austrije

Iako je serija tek počela da se prikazuje, već je nominovana za Romi nagradu, u Austriji

  • 0
serija, Ubistva u Beču Foto: Viasat World

Misteriozna i kriminalistička serija, "Ubistva u Beču", premijerno će biti prikazivana od nedelje 12. jula u 21h na kanalu Epic Drama.

Iako je serija tek počela da se prikazuje, već je nominovana za Romi nagradu, u Austriji. Glumci i članovi filmske ekipe već su navikli na nagrade. Reditelji Umut Dag i Robert Dornhelm, kao i scenarista Stiv Tompson (poznat po "Šerloku"), dobitnici su mnogih nagrada u prethodnih nekoliko desetina godina.

serija, Ubistva u Beču Foto: Viasat World

Beč, početkom 20. veka. Kolevka filozofije, nauke i umetnosti. Grad u čijim se kafeima i operama suočavaju kulture i ideje. Maks Liberman je sjajan mladić, Englez poreklom i učenik Zigmunda Frojda. Kada Maks dođe u kontakt sa Oskarom Rajnhartom, inspektorom koji se suočava sa teškim i neobičnim slučajem, on pristaje da mu pomogne da istraži čitav niz neobičnih i poremećenih ubistava. Maksove neverovatne veštine percepcije i forenzike, uz njegovo duboko razumevanje ljudskog ponašanja i devijantnosti, dovode ih do rešavanja nekih od najmisterioznijih i najstrašnijih slučajeva ubistava koji su se dogodili u Beču.

serija, Ubistva u Beču Foto: Viasat World

Režiju potpisuje Stiv Tompson, a uloge tumače: Metju Bird, Jurgen Maurer, Luis von Fink, Džesika de Gou, Amelija Bulmor, Oliver Stokovski.

serija, Ubistva u Beču Foto: Viasat World

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA