Pala je poslednja klapa "Crvenog meseca": Epilog ljubavne priče dobio neočekivanu završnicu

Gledaoci će uskoro imati priliku da pogledaju završnicu popularne serije

  • 0

Zvanično je pala poslednja klapa popularne serije "Crveni mesec", koja beleži neverovatnu gledanost na TV Pink, gde se emituje.

Iako je poslednja klapa bila planirana u martu, zbog pandemije korona virusa, ekipa je napravila pauzu, te su glumci danas, 3. juna, snimili poslednje scene.

Ljubav Sofije Baumen, koju igra Ivana Dudić, i Nikole Stanimirovića, kojeg tumači Miloš Đurović, dobila je najlepši mogući epilog, te su poslednje scene sa njihovog venčanja, koje su svi gledaoci priželjkivali.

Vlasnik TV Pink i producent serije "Crveni mesec" Željko Mitrović otkrio je da je pomenuti projekat zabeležio veliku gledanost i najavio novu seriju "Jugoslovenka" koja predstavlja nastavak epohe.

- Prisustvovali smo poslednjoj klapi, možda najvećeg igranog projekta u istoriji TV Pink, od 120 epizoda. Gledaoci će imati prilike da od ponedeljka pogledaju 10 poslednjih, premijernih epizoda. Nažalost, korona nas je sprečila da to sve emitujemo u kontinuitetu, uspeli smo ipak da okončamo - rekao je Mitrović za Telegraf.rs.

- Veoma sam zadovoljan i srećanan sa uspehom ove serije. U ovoj ekipi, sa Romanom kao rediteljem i izvršnim porducentom nastavljamo i u sledećoj sezoni. Ono što će se u nekom smislu doživljavati kao nastavak, ali ne baš bukvalno nastavk, biće serija "Jugoslovenka", koja će imati još veći broj epizoda, 140 i ona se bavi periodom od 1918. godine do ubistva kralja Aleksandra u Marseju 1934. godine - dodao je Mitrović.

Kadrove sa seta, sa venčanja Sofije i Nikole, kao i šta je Željko Mitrović rekao o seriji, pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs/D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA