≫ 

"Voleo sam jednu Dudu, toj 'oću da se znaje!": Po ovim scenama ćemo pamtiti neponovljivog Đošu

Priprosti, ali dobroćudni Đorđe "Đoša" Stojković iz sela Stajkovce bio je Mitićevo debitantsko tumačenje, koje mu je potom donelo uloge u raznim ostvarenjima...

  • 3
Bogoljub Mitić Đoša u TV seriji "Porodično blago" / Printskrin: YouTube/Juzer 235

Na današnji dan 2017. godine preminuo je Bogoljub Mitić, neponovljivi Đoša iz TV serije "Porodično blago". Svojom jedinstvenom pojavom, ponašanjem, dikcijom, osvojio je srca gledalaca koji su ga od tada i zvali po nadimku iz serije.

Reditelj Siniša Pavić je najzaslužniji za uspon njegove karijere zato što mu je upravo on poverio lik Đoše koji ga je proslavio. Priprosti, ali dobroćudni Đorđe "Đoša" Stojković iz sela Stajkovce bio je Mitićevo debitantsko tumačenje, koje mu je potom donelo uloge u ostvarenjima "Crni Gruja", "Agencija za SiS", "Seljaci", "Nemanjići", oprobavši se i u TV emisiji "Tvoje lice zvuči poznato".

Bogoljub Mitić je rođen 12. januara 1968. godine u Vlasotincima. Nikada nije završio glumu zbog čega se vodio kao glumac amater. Mnoge kolege nisu bile blagonaklone zbog ove činjenice, ali se on na te komentare nije obazirao. Gurao je "svoj fazon".

Ovo su pojedine scene iz "Porodičnog blaga" u kojima je Mitić briljirao, toliko da se publika, gledajući reprizna emitovanja, i danas smeje njegovoj nesnađenosti...

Lele!

Topla braća

Voleo sam jednu Dudu, toj oću da se znaje

Tata, kako ste?

Ko je omanuo?

Po čemu vi pamtite Đošu? Pišite nam u komentarima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA