Počinje snimanje serije "Dream team"

Telekom Srbija ekranizuje prvu istinsku komediju o fudbalu

  • 0
Serija Dream team_Set Foto: Ivica Veselinov

Ovih dana počinje snimanje nove humorističke serije „Dream tim“, priče inspirisane istinitim događajem, koja prati lik fudbalskog fanatika i oca jedanaest sinova - Ilije Ike Srdića. Na konferenciji za medije održanoj na setu u Zvezdarskoj šumi, čuveni srpski glumac i producent Lazar Ristovski najavio je za 29. jun početak snimanja 12 epizoda serije „Dream Team“, u produkciji Telekoma Srbija i Zillion filma.

Serija Dream team_Set Foto: Ivica Veselinov

- Telekom Srbija je, kao što znate, u produkciju vrhunskog sadržaja ušao pre otprilike dve godine i za to kratko vreme uspeli smo da postanemo sinonim za proizvodnju najboljih domaćih serija. Neke od serija koje smo producirali se već emituju i u zemljama regiona, a očekujemo da će se uskoro naći i u ponudi vodećih svetskih platformi poput Netflix-a i HBO-a. Sigurni smo da će serija „Dream team“ napraviti veliki uspeh, jer je priča koju ona donosi, priča o velikim snovima i željama „malog“ čoveka i fudbalskog entuzijaste, globalna i bliska svakome. Zahvalio bih se Lazi Ristovskom i producentskoj kući Zillion film što su Telekom Srbija prepoznali kao trenutno vodećeg producenta u regionu i verujem da će gledaoci uživati u seriji koju ćemo im uskoro predstaviti - izjavio je koordinator za internet i multimediju Telekom Srbija grupe, Vladimir Lučić.

Serija Dream team_Set Foto: Ivica Veselinov

Scenario serije potpisuje Miloš Radović, dok će rediteljskom palicom dirigovati Dejan Zečević. Lazar Ristovski tumači glavnog junaka izuzetne energije koji formira fudbalski tim i potpuno neočekivano, na opšte iznenađenje svih stiže do finala Kupa Srbije.

- Serija je nastala na osnovu nepotvrđene biografije zvezdarskog Maradone, čuvenog Ingeta. Nesrećan zbog neuspešne fudbalske karijere, naš Ika s velikim žarom uči svoje sinove da postanu vrhunski fudbaleri. Pored napretka tima „Bulbulderac“, ispod fudbalskih motiva krije se i romantična saga o nadama, željama i idealima običnih, jednostavnih ljudi. Zahvaljujem se Telekomu Srbija i verujem da će, iako se producira dosta dobrih serija na našem području, ova serija doneti nešto što do sada na našim prostorima nije viđeno - zaključio je Lazar Ristovski.

Serija Dream team_Set Foto: Ivica Veselinov

Serijski fudbalski klub „Bulbulderac“ smešten je u Zvezdarskoj šumi. Tamo se nalazi mali teren, kućica u kojoj svi članovi kluba žive zajedno i oronula kafana sa baštom, od čijeg prihoda svi žive. Ovo autentično  izolovano mesto u šumi glavno je poprište svih dešavanja u seriji, a većina scena biće snimljena upravo tu.

Serija Dream team_Set Foto: Ivica Veselinov

Likove ove neobične priče, pored Lazara Ristovskog, igraće brojni poznati glumci među kojima su i Tanja Šojić, Milutin Mima Karadžić, Jelisaveta Orašanin, Nenad Okanović, Bojan Dimitrijević, Moma Pićuric, Milan Kolak i Aleksandar Filimonović. Pored stalne glumačke postave, u različitim epizodama će se pojavljivati i zanimljivi gostujući likovi, koji će zajedničkim snagama dočarati urnebesnu komediju o malom klubu sa periferije Beograda u ambicioznom pohodu na vrh lestvice nacionalnog fudbala.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA