≫ 

Stigao trejler za četvrtu sezonu "Sluškinjine priče", ali nove epizode neće skoro

"Ovaj rat neće sam izvojevati pobedu"

  • 0
Sluškinjina priča "Sluškinjina priča" / Printskrin: YT/Hulu

Četvrtu sezonu "Sluškinjine priče" (Handmaid's Tale), koji su obožavaoci distopijske drame očekivali ovog juna, gledaćemo tek 2021. godine. No, ako je suditi po trejleru koji je objavio Hulu, biće vredna čekanja.

Iako se u njemu nalazi veliki broj scena iz prethodnih sezona, naracija daje uvid u to šta će se dalje dešavati.

Očekuje se da serija nastavi tamo gde je treća sezona stala - sa Džun (Elizabet Mos) koju druge sluškinje nose. Deca koja su uspela da pobegnu u Kanadu verovatno će, takođe, biti velika tema, kao i sudbina Serene (Ivon Strahovski) koja je u poslednjoj epizodi uhapšena i moraće da odgovara za svoje saučesništvo u silovanju.

Razlog odlaganja četvrte sezone je, naravno, epidemija korona virusa. Da će COVID-19 uticati na seriju objavila je Elizabet Mos na svom Instagramu još 16. marta.

- Prekinuli smo produkciju četvrte sezone kako bi sačuvali zdravlje i bezbednost naše ekipe i pridružili se svetu u borbi protiv ove nedaće. Ova serija je moj život, a ljudi koji na njoj rade moja proodica. Ništa mi nije važnije od njihove bezbednosti - navela je Mosova, koja je inače i producent serije.

Inače, MGM i Hulu objavili su da će takođe raditi ekranizaciju nastavka romana "Sluškinjna priča" - "Testamenata" koje je Margaret Atvud nedavno izdala. Još uvek nije sigurno da li će priča "Testamenata" biti deo četvrte sezone.

(D.D.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA