Slavni producent Antonino Antonuči Ferara dolazi u Srbiju: Uskoro saradnja sa Darijom Arđentom

On će imati ključnu ulogu u istraživanju, razvoju i realizaciji budućih filmskih projekata u okviru produkcijske kuće Iervolino Entertainment, uključujući i one koji će biti kreirani u Srbiji

  • 0
Dep, Iervolino Džoni Dep i Andrea Iervolino / Foto: Iervolino Entertainment

Produkcijska kuća Iervolino Entertainment, koja je poslednjih nedelja u žiži javnosti zbog otvaranja studija u Srbiji i potpisivanja Memoranduma sa Ministrom privrede Goranom Kneževićem, u svoje redove dovela je proslavljenog producenta i višegodišnjeg direktora televizijskog sektora najveće italijanske medijske kuće Mediaset, Antonina Antonučija Feraru, saopštili su iz te produkcijske kuće.

Nakon objave da će glumac Džoni Dep i zvanično biti deo prvog animiranog filma proizvedenog u Srbiji, kompanija Iervolino Entertainment potpisala je ugovor i sa čovekom koji je godinama bio najzaslužniji za veliki broj televizijskog sadržaja emitovanog u Italiji, ali i u ostalim zemljama u kojima je Mediaset prisutan.

Antonuči Ferara imaće ključnu ulogu u istraživanju, razvoju i realizaciji budućih filmskih projekata u okviru produkcijske kuće Iervolino Entertainment, uključujući i one koji će biti kreirani u Srbiji.

Pored toga, Ferara se obavezao da će iskoristiti svoje brojne veze u svetu medija i pobrinuti se da proizvedeni sadržaji budu preuzeti i distribuirani od stane najvećih nacionalnih i internacionalnih televizijskih kuća.

- Neopisivo sam uzbuđen što se Antonino pridružio našem timu. Imati jednog takvog profesionalca i legendu u svojim redovima pomoći će nam da bolje razvijamo naše sadržaje. Njegovo znanje, višegodišnje iskustvo i poznavanje publike i medijskih trendova biće dragoceno i u realizaciji filmova koje ćemo proizvoditi u Srbiji, budući da ovdašnje i italijansko tržište imaju mnogo sličnosti - rekao je Andrea Iervolino, direktor i osnivač produkcijske kuće Iervolino Entertainment.

Oduševljenje nije krio ni sam Antonuči Ferara, jer posle decenija rada u medijskom gigantu kakav je Mediaset, inače osnovanom od strane bivšeg italijanskog premijera Silvija Berluskonija, ima priliku da učestvuje u jednom inovativnom i internacionalnom projektu.

- Želeo bih da se zahvalim Andrei Iervolinu na poverenju koje mi je pružio. Biće ovo zahtevan, ali i veoma zanimljiv izazov za mene, budući da ću se po prvi put oprobati u određenim medijskim formatima. Andrea i ja smo dugo razgovarali o različitim mogućnostima i idejama, a jedan od prvih projekata biće internacionalna koprodukcija u saradnji sa čuvenim rešiserom Darijom Arđentom - istakao je Antonino Antonuči Ferara.

(Tanjug.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA