≫ 

Bivis i Bathed se vraćaju na male ekrane: "Izgleda da je vreme da ponovo postanemo glupi"

"Bivis i Bathed su bili važan glas generacije, i jedva čekamo da gledamo kako se snalaze u "izdajničkim vodama" vremena koje je svetlosnim godinama daleko od onoga što su zamišljali..."

  • 2
Beavis and Butt-Head Bivis i Bathed / Printskrin: YouTube/MTV International

Iz Comedy Central su objavili da će na TV mrežu stići obnovljena verzija serije "Bivis i Bathed", MTV omiljene crtane komedije za odrasle iz devedesetih, piše Rolling Stone.

Nova verzija emisije, koja je izvorno emitovana od 1993. do 1997, predstaviće dva nekadašnja tinejdžera koji pametuju s kauča kao roditelje generacije X koji odgajaju svoju Gen Z decu. Njihov tvorac, Majk Džadž, vraća se kao pisac, producent i glumac koji daje glas dvojici antiheroja.

- Oduševljeni smo što opet radimo s Majkom i sjajnom ekipom iz 3 Arts dok prilagođavamo animaciju za odrasle u Comedy Central-u - rekao je predsednik sektora zabave ove kompanije i dodao:

- Bivis i Bathed su bili važan glas generacije, i jedva čekamo da gledamo kako se snalaze u "izdajničkim vodama" vremena koje je svetlosnim godinama daleko od onoga što su zamišljali.

Što se tiče Džaža, on je samo kratko rekao:

- Izgledalo je kao da je vreme da ponovno postanemo glupi.

Comedy Central naručio je dve sezone "renovirane" serije, prenosi Headliner.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA