≫ 

Potvrđeno: Skarlet Johanson će štafetu "Crne udovice" predati Florens Pju

Režiserka Kejt Šortland je upravo otkrila glavnu vest...

  • 0
Crna udovica, Black Widow, Skarlet Johanson Foto: Promo/Marvel Studios

Zbog pandemije korona virusa, premijera Marvelovog filma Crna udovica (Black Widow), koja je bila zakazana za 1. maj, iščekuje nas tek za nekoliko meseci. Otkako je objavljeno da je film uopšte u planu, internetom kruže teorije o mogućem ishodu predstojećeg ostvarenja, i na koji način će postaviti temelj za sledeću fazu Marvel univerzuma.

Režiserka Kejt Šortland je upravo otkrila glavnu vest, a to je da će Skarlet Johanson svoju štafetu Crne udovice predati mladoj glumici Florens Pju.

Crna udovica, Black Widow Florens Pju kao agent Jelena / Foto: Promo

U intervjuu za Empire, Šortland je izjavila da će „Crna udovica“ biti poslednji Marvel film za Skarlet Johanson kao agenta Natašu Romanov, ali da će predstavljati početak za Pju kao Jelenu. Ona je istakla da su producent Kevin Fajgi i ona znali da je Pju dobra glumica, zbog dosadašnje karijere i nominacije za Oskara, ali nisu bili svesni koliko dobra.

- Skarlet je bila toliko velikodušna. „Oh, predajem joj štafetu.“ „Crna udovica“ će dati osnovu za novu žensku priču – kaže režiserka i dodaje:

- Završetak filma će biti odgovarajući kraj za Natašu Romanov, koji obožavaoci nisu imali priliku da iskuse u „Osvetnicima: Kraj igre“.

Radnja „Crne udovice“ smeštena je između dešavanja „Kapetan Amerika: Građanski Rat“ i „Osvetnici: Rat beskraja“ . Šuška se da će se pojaviti i Robert Dauni Džunior kao Gvozdeni čovek, a premijera je zakazana za novembar 2020. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA