≫ 

Šarliz Teron neće igrati Furiosu u novom "Pobesneli Maks" filmu: "Srce mi je slomljeno"

"Zaista sam volela taj lik i zahvalna što sam doprinela u tome da je izgradim. Ona će uvek biti neko koga se rado sećam"

  • 1
Charlize Theron, Šarliz Teron

Foto: Tanjug/AP

Oskarovka Šarliz Teron neće reprizirati svoje lik Furiose u prikvelu film "Pobesneli Maks", a zbog toga nisu razočarani samo obožavatelji ove akcije, već i sama glumica.

- Nije lako preći preko toga. Srce mi je malo slomljeno, priznajem. Zaista sam volela taj lik i zahvalna što sam doprinela u tome da je izgradim. Ona će uvek biti neko koga se rado sećam - rekla je Teron za THR.

Pobesneli Maks

Šarliz Teron i Tom Hardi u filmu "Pobesneli Maks" (2015) / Foto: Promo

Vest je potvrdio i reditelj filma Džordž Miler u maju.

- Kako je reč o prikvelu, radnja filma dešavaće se mnogo godina pre događaja iz "Pobesnelog Maksa", i pratiće mladu Furiosu. Razmišljao sam da ipak unajmimo Šarliz za tu ulogu i onda je podmladimo uz pomoć CGI. Ipak, takav poduhvat je još uvek neizvesna teritorija kojoj su Japanci najbliži rešavanju - izjavio je Miler.

Miler već pet godina planira nastavak "Pobesnelog Maksa" (2015), i još ranije je rekao da će prikvel pratiti mladu Furiosu. Šuška se da je Anja Tejlor-Džoj (Split, Glass, Emma) u užem izboru za ovu ulogu.

Video: Moto Šarliz Teron za miran život: Za sreću joj ne treba muškarac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA