Zendaja, tajno i usred karantina, snimila svoj novi film

Dve nedelje pre prve klape morala je da provede u izolaciji, a potom da ne izlazi nikud dok se snimanje ne završi

  • 0
Emi nagrade, dodela Emi nagrada Zendaja / Foto: Tanjug/AP

Glumica i pevačica i jedna od najvećih zvezda svoje generacije Zendaja, objavila je na društvenim mrežama da glumi u novom filmu "Malkolm i Meri" (Malcolm & Marie), zajedno sa kolegom Džonom Dejvidom Vašingtonom.

Iako je zaplet filma još nepoznat, Deadline prenosi kako je reč o fabuli sličnoj onoj koju smo videli u "Priči o braku".

Film - Gotham Awards-Nominations Priča je, navodno, slična onoj koju smo videli u "Marriage Story" / Foto: Wilson Webb

Ono što je naročito zanimljivo jeste da je film nastao usred pandemije i tokom karantina. Čitavo snimanje obavljeno je od 17. juna do 2. jula na privatnom imanju u Monterej okrugu u Kaliforniji, u kome je čitava ekipa imala dovoljno prostora, mogla da se distancira od sveta, ali i ispoštuje sve mere zaštite i bezbednosti.

Scenario za film napisan je samo za šest dana, a njegov autor - Sem Levinson - ista je osoba koja potpisuje i seriju "Euforija", u kojoj je Zendaju prošle godine upoznala i publika koja inače ne gleda Diznijeve kanale.

Zendaja ga je, navodno, zamolila da napiše film za nju sada kada je priprema druge sezone "Euforije" odložena.

Džon Dejvid Vašington dobio je ulogu jer ga je Levinson sve vreme zamišljao kao idealnog Zendajinog partnera.

Kako bi osigurali bezbednost svih članova tima, pre snimanja su svi proveli dve nedelje u karantinu na pomenutoj lokaciji. Dok poslednja klapa nije pala, nikome nije bilo dozvoljeno da napusti mesto. 

Temperatura im je merena dva puta dnevno, vežbali su na otvorenom prostoru, nosili maske, a jela im je spremao kuvar koji je takođe sa njima bio u karantinu. 

Pa, ako filmadžije žele da nastave da rade dok se problem korone ne reši, verovatno će svi morati da se ponašaju na isti način.

Video: Magija na crvenom tepihu: Prelepa glumica se jednim potezom pretvorila u Pepeljugu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA