≫ 

Zvezde serija "Igra prestola" i "Carstvo greha" zajedno u filmu: Stiže nam "Van svake sumnje"

Film će već 13. jula biti na platformama

  • 0
Emilija Klark Emilija Klark / Printskrin: YT/One Media

Godine 1989. godine, odlikovani FBI agent Mark Putnam postao je glavna vest svih medija nakon što se saznalo da je ubio "krticu", svoju doušnicu sa kojm je imao ljubavnu aferu.

U pitanju je bila mlada žena po imenu Suzan Smit. Ona je time postala prva žrtva jednog FBI agenta.

U melodrami "Van svake sumnje" (Above Suspicion), zaosnovanoj na ovoj istinitoj priči zaigrali su Džek Hjuston ("Carstvo greha") i Emilija Klark ("Igra prestola").

Emilija Klark već je pobrala pohvale kritičara koji cene način na koji je predstavila Suzan, problematičnu, na drogu navučenu devojku, odraslu u malom i devastiranom gradu u Kentakiju, koja i dalje živi sa svojim bivšim dečkom, sitnim dilerom droge, te trpi nasilje od strane muškaraca u svom životu.

Hjuston, sa druge strane, igra Putnama, sveže oženjenog inspektora, koji je nedavno dobio bebu i koji procenjuje da će pažnje i ljubavi željna Suzan biti dobar izvor informacija o organizovanoj trgovini narkotika. Preko nje on želi da ostvari svoju karijeru.

Šta sve u njihovim, potpuno različitim, planovima polazi po zlu saznaćemo već od sutra kada će se film "Van svake sumnje" pojaviti na digitalnim platformama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA