≫ 

Objavljen trejler za film o Nikoli Tesli

Film "Tesla" biće objavljen 21. avgusta

  • 0
Nikola Tesla, Naučnik

Nikola Tesla Foto: JACQUES BOYER / Roger Viollet / Profimedia

Prvi trejler za biografski film o "enigmatičnom pronalazaču" o Nikoli Tesli kog glumi Itan Houk je objavljen. Režirao ga je Majkl Almerejda.

Zaostavština Nikole Tesle i dalje govori, navodi španski portal "Hipertextual".

Pored svojih izuma, Teslu krasi oreol mistike, što ga čini atraktivnom ličnošću. Iz tih razloga, trejler za sledeći film pod nazivom Tesla je fascinantan, navodi ovaj portal.

Radi se o filmu režisera Majkla Almerejda koji će izaći uskoro. Empatičnog Nikolu Teslu glumiće Itan Houk, stalni glumac u filmovima ovog režisera. Glumio je u filmu „Hamlet“ 2000. i „Cymbeline“ 2014. godine, a oba su dela Almerejda.

"Tesla" izgleda obećavajuće, izgleda kao retrospektiva, što je najavljeno likom Ane Morgan, koju glumi Iv Hevson. Ali i zato što nam pokazuje već poznato rivalstvo između Tesle i Tomasa Edisona.

Ovaj portal podseća da se Edison fokusirao na diskreditaciju pronalazača srpskog porekla. Iskoristio je svu svoju snagu i uticaj da pošalje Teslu u propast. U filmu,  Kajl Meklahlan oživljava ovaj moćan lik.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA