≫ 

Majkl Fasbender je "novi Pol Njuman": Trkaće se poršeom u predstojećoj "Le Man" seriji

Kao zvezda nove YouTube serije "Road to Le Mans", koju producira firma "Porsche", radnja prati početne korake Fasbenderovog putovanja od amatera do eventualnog Le Man takmičara...

  • 0
Majkl Fasbender Printskrin: YouTube/Porsche

Po ugledu na prethodnike Stiva Mekvina, Pola Njumana i Patrika Dempsija, Majkl Fasbender je poslednji glumac koji će se takmičiti u prestižnoj auto-trci.

Naširoko poznat po ulogama Magneta u X-Men franšizi i osnivača Apple-a Stiva Džobsa, glumac nemačko-irskog porekla će voziti Porsche 911 RSR u Proton takmičenju u 2020. sezoni European Le Mans Series.

- I pre nego što sam počeo da se bavim glumom, san mi je bio da se trkam. To mi je bilo jasno još u detinjstvu. Moj otac je bio strastveni vozač koji me je naučio raznim tehnikama – rekao je Fasbender.

Kao zvezda nove YouTube serije Road to Le Mans, koju producira firma Porsche, radnja prati početne korake Fasbenderovog putovanja od amatera do eventualnog Le Man takmičara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA