Iako je njegov lik preminuo u prvom delu, Rasel Krou se nada da će zaigrati u nastavku "Gladijatora"

"Često umem da pokvarim zabavu time što podsetim ljude da je moj lik preminuo u prvom filmu. Ali, da li se možemo igrati s tim? Možemo", izjavio je glumac

  • 1
Gladijator

Foto: Dreamworks LLC & Universal Pictures

Glumac Rasel Krou (56) se nada da će reprizirati svoju ulogu Maksimusa u nastavku filma "Gladijator". On je obožavaoce podsetio da je njegov lik mrtav na kraju blokbastera iz 2000. godine, ali ujedno nije odstranio mogućnost da će biti deo predstojećeg ostvarenja.

- Često umem da pokvarim zabavu time što podsetim ljude da je moj lik preminuo u prvom filmu. Ali, da li se možemo igrati s tim? Možemo… - izjavio je za E! News.

Rasel Krou

Foto: Tanjug/AP/Jon Furniss/Invision

Još 2018. godine je izveštavano da je nastavak u produkciji, a Raselova koleginica Koni Nilsen je u maju ove godine potvrdila da je poduhvat još na snazi, ali da traje zbog "prebukiranog rasporeda" režisera Ridlija Skota.

Krou je priznao da se priča o nastavku vodi od poslednjeg dana snimanja originalnog filma iz 2000. godine.

- Sad postoji toliko različitih ideja po kojima bismo pristupili nastavku. Biti deo filma koji je, i nakon 20 godina od premijere, negde još uvek deo repertoara prajmtajm televizije... To je sjajno. Dok smo ga stvarali, to svakako nismo očekivali. U stvari, dok smo ga stvarali, sve je bilo u haosu – priseća se glumac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kkk

    14. jul 2020 | 12:14

    Najlepse bi bilo da Maksimus ostane ziv! I DA se prica razvije posle toga !!BILA BI TO LEPA SERIJA IZ TOG VREMENA!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA