≫ 

"Kill Bill 3" sve izvesniji: Zendaja u igri za ulogu ćerke pokojne Crne Mambe

Režiser Kventin Tarantino već izvesno vreme nagoveštava da je i treći "Kill Bill" film u planu...

  • 0
Kill Bill Uma Turman u filmu "Kill Bill" / Foto: AMC

- Kad odrasteš, ako se i dalje budeš osećala ranjivo zbog toga, čekaću te – rekla je Beatriks Kido (Uma Turman) devojčici Niki (Ambrozija Keli) kad joj je iz osvete usmrtila majku Vernitu Grin (Vivika A. Foks) u filmu Kill Bill.

To se desilo 2003, a režiser Kventin Tarantino već izvesno vreme nagoveštava da je i treći Kill Bill film u planu. Kako smo napomenuli, plaćeni ubica Vernita Grin (Crna Mamba) jeste usmrćena u originalnom filmu, ali je Vivika sad dala predlog vredan razmatranja, a to je da njenu ćerku, koja je sad odrasla i u potrazi za osvetom, treba da glumi Zendaja.

Emi nagrade, dodela Emi nagrada Zendaja / Foto: Tanjug/AP

- Još uvek mi ništa zvanično nije potvrđeno, ali imam osećaj da je Kventin čekao da prođe izvesno vreme kako bi moja ćerka u filmu odrasla. U jednom intervjuu su me pitali koju mladu glumicu bih postavila na to mesto, pa sam se odmah setila Zendaje. Mislim da bi to bilo sjajno. A možda bi taj potez dao zeleno svetlo celom projektu. I ona i Uma su visoke, što je odlično za kadrove borbe – smatra Vivika A. Foks.

Tarantino je ideju za osvetu ćerke imao još 2004. godine.

- Zvezda sledećeg (Kill Bill) filma bi bila Niki, ćerka Vernite Grin – rekao je Tarantino tada za EW i dodao:

- Već sam smislio celu mitologiju. Sofi Fatal (Džulija Drejfus) bi došla do kompletnog Bilovog novca. Odgajila bi Niki, koja bi potom krenula za Mladom (Turman). Niki zaslužuje svoju osvetu isto onoliko koliko Mlada zaslužuje svoju.   

Zendaja (23) je uspešna američka pevačica i glumica, koja se proslavila ulogama u filmovima The Greatest Showman, Spider-Man: Homecoming, Spider-Man: Far From Home, kao i u TV seriji Euphoria.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA