≫ 

Uspon i pad kontroverzne crtane serije: Pogledajte trejler za dokumentarni film o "Renu i Stimpiju"

O Krikfalusiju kruže navodi da je svoj položaj zloupotrebljavao kako bi spavao sa mnogim mladim ženama...

  • 0
Ren i Stimpi Printskrin: YouTube/Movieclips Indie

Kuća Gravitas Ventrues je objavila prvi trejler za Happy Happy Joy Joy, dokumentarni film koji istražuje uspon i pad Džona Krikfalusija, kontroverznog autora animirane TV serije "Ren i Stimpi".

Režiseri Ron Cicero i Kimo Istvud balansiraju uznemirujuće navode koji kruže o Krikfalusiju, ujedno odajući počast njegovom najvećem delu – "Šouu Rena i Stimpija". Zbog svetski popularne serije Krikfalusi je važio za vizionara i, iako je njegova ekscentrična ličnost bila poistovećivana sa serijom, činjenica je i da je ceo tim producenata i umetnika zaslužan za njen neverovatan uspeh.

O Krikfalusiju su kružili i kruže navodi da je svoj položaj zloupotrebljavao kako bi spavao sa mnogim mladim ženama. Ovo je naštetilo reputaciji serije, koja je bila emitovana od 1991. do 1996. godine.

Ren i Stimpi su utabali put za mnoga danas popularna TV ostvarenja, kao što su Rick and Morty i Bojack Horseman, pa ako ste radoznali šta je to što je dovelo do njihovog naglog kraja, pogledajte trejler, a uskoro i film:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA