• 3

Preminula Aneta Radivojević, izvršni producent i urednica brojnih dnevnih emisija Prve televizije

Radivojevića je dala nemerljiv doprinos u postavci brojnih emisija zahtevnog formata poput Tačno 9, Tačno 1 i 150 minuta

  • 3

Posle duge i teške bolesti, u Beogradu u 55. godini života, preminula je Aneta Radivojević, izvršni producent i urednica brojnih dnevnih emisija Prve televizije, objavila je Prva televizija.

Svoje bogato i dragoceno iskustvo u pisanim medijima, od Večernjih novosti do mesečnika, potom i u informativnom programu, novinara i urednika u vanrednim okolnostima, kao i u rukovodjenju privatne stanice RTV5 iz Niša gde je bila generalni direktor i urednik programa, Aneta je nesebično prenela na televiziju Prva kojoj se pridružila 2011. godine.

Radivojevića je dala nemerljiv doprinos u postavci brojnih emisija zahtevnog formata poput Tačno 9, Tačno 1 i 150 minuta. Predana i posvećena svom poslu, devet godina je bila jedan od stubova uredničkog tima Prve i izuzetno voljena i cenjena koleginica. Dobitnica je specijalne zahvalnice „Cvet uspeha, za ženu zmaja“ za medijski doprinos promociji ženskog preduzetništva u organiziji Udruženja poslovnih žena Srbije 2014. godine.

Aneta je tiho i dostojanstveno vodila najtežu bitku, ali je i pored toga u radu nalazila snagu, energiju i inspiraciju za nove ciljeve. Iako su se prijatelji, saradnici i najbliži nadali da će svojom divnom energijom, pozitivnim stavom i snagom koju je posedovala savladati prepreke na putu izlečenja, sve nas je neprijatno iznenadila vest da nas je draga koleginica napustila. Uspomena na njen neprocenjiv doprinos, marljivost i izuzetnu ličnost i kolegijalnost ostaće zauvek deo Prve televizije.

Iza sebe je ostavila ćerku Janu, sina Đorđa i supruga Nenada. Kolektiv Prve televizije izražava najdublje saučeše porodici Anete Radivojević.

 
 
 
View this post on Instagram

Posle duge i teške bolesti u Beogradu u 55. godini života, preminula je Aneta Radivojević, izvršni producent i urednica brojnih dnevnih emisija Prve televizije. Svoje bogato i dragoceno iskustvo u pisanim medijima, od Večernjih novosti do mesečnika, potom i u informativnom programu, novinara i urednika u vanrednim okolnostima, kao i u rukovodjenju privatne stanice RTV5 iz Niša gde je bila generalni direktor i urednik programa, Aneta je nesebično prenela na televiziju Prva kojoj se pridružila 2011. godine. Radivojevića je dala nemerljiv doprinos u postavci brojnih emisija zahtevnog formata poput Tačno 9, Tačno 1 i 150 minuta. Predana i posvećena svom poslu, devet godina je bila jedan od stubova uredničkog tima Prve i izuzetno voljena i cenjena koleginica. Dobitnica je specijalne zahvalnice „Cvet uspeha, za ženu zmaja“ za medijski doprinos promociji ženskog preduzetništva u organiziji Udruženja poslovnih žena Srbije 2014. godine. Aneta je tiho i dostojanstveno vodila najtežu bitku, ali je i pored toga u radu nalazila snagu, energiju i inspiraciju za nove ciljeve. Iako su se prijatelji, saradnici i najbliži nadali da će svojom divnom energijom, pozitivnim stavom i snagom koju je posedovala savladati prepreke na putu izlečenja, sve nas je neprijatno iznenadila vest da nas je draga koleginica napustila. Uspomena na njen neprocenjiv doprinos, marljivost i izuzetnu ličnost i kolegijalnost ostaće zauvek deo Prve televizije. Iza sebe je ostavila ćerku Janu, sina Đorđa i supruga Nenada. Kolektiv Prve televizije izražava najdublje saučeše porodici Anete Radivojević.

A post shared by 150 minuta (@150minuta) on

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DRAGAN

    DIVNA ZENA , VELIKI PROFESIONALAC , SAUCESCE PORODICI .......

  • ZMAJ

    Šta bolest učini čoveku. Tuzno! Neka joj je laka zemlja. Porodici saučešće!

  • ...Mene neće

    Saučešće porodici.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima