≫ 

Nije dočekala bioskope: "Mulan" u septembru na striming servisu

Ako imate 30 dolara viška, možete je gledati prvi

  • 0
Mulan

Mulan / Printskrin: YouTube/Rapid Trailer

Filmska kopmanija Dizni konačno je odlučila da igrani film "Mulan"umesto u bioskopima, objavi na svom striming servisu Dizni Plus.

Film će tako biti dostupan od 4. septembra, a moći će da se pogleda za 30 dolara. Svi oni koji su se pretplatili na servis takođe će morati da plate 30 dolara, ali Dizni je omogućio i da svi koji nisu pretplaćeni da film mogu da ga pogledaju za istu sumu.

Film je režirala Niki Karo, a glavnu ulogu tumači Kristal Liu.

U ovom filmu, za razliku od animiranog postoje neke razlike. U filmu se pojavljuju dva zlikovca Kan, kojeg glumi Džejskon Skot Li, ali i veštica Ksian Lang koju glumi Gong Li. đTakođer, Mulan u filmu dobija sestru Hua Ksiu, koju glumi Ksana Tang.

Podsetimo, film "Mulan", kome su predviđali ogroman uspeh u Kini, trebalo je da svoju premijeru ima 9. marta, ali je ona odložena zbog korona virusa. 

Potom je odložena nekoliko puta, da bi konačno bilo odlučeno da ovaj film, nažalost, neće doživeti bioskopsku premijeru zbog epidemiološke situacije svuda u svetu.

Video: Holivudska glumica završila u filmovima za odrasle protiv svoje volje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA