Premijera 4. sezone serije "Fargo" na jesen: Da li će mafijaške porodice uspostaviti primirje?

Kris Rok tumači glavešinu afroameričkog krimi sindikata, a pojavljuju se i Džejson Švorcman, Salvatore Espozito, Ben Vajšo, Džesi Bakli, Džek Hjuston, Timoti Olifant i drugi...

  • 1
Fargo Kris Rok / Printskrin: YouTube/Rotten Tomatoes TV

Nova, četvrta sezona hvaljene antologijske serije "Fargo", trebalo je da bude emitovana u aprilu ove godine. Međutim, premijera je bila odložena zbog pandemije korona virusa. Sad ima novi datum – nedelja, 27. septembar, na kanalu FX.

Iz FX su najavili da će snimanje četvrte sezone biti nastavljeno ovog meseca, a da će 27. septembra biti emitovane prve dve epizode, piše Collider.

Nove epizode će potom biti emitovane svake nedelje u 22h na FX, a biće dostupne i za striming preko Hulu.

Noa Hauli se vraća za četvrtu sezonu koja se odvija u Kanzas Sitiju 1950. godine, a fokus je na dva kriminalna sindikata sa složenim međusobnim odnosom. Kako bi postigli primirje, čelnici obe porodice – afroameričke i italijanske, usaglasile su se da jedna drugoj predaju svoje najmlađe sinove. Ali, situacija se menja kad rukovodilac italijanske mafije umre, što postignuto primirje stavlja na "klimave noge".

Kris Rok tumači glavešinu afroameričkog krimi sindikata, a pojavljuju se i Džejson Švorcman, Salvatore Espozito, Ben Vajšo, Džesi Bakli, Džek Hjuston, Timoti Olifant i drugi.

Pogledajte trejler za četvrtu sezonu serije "Fargo":

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA