≫ 

"Princ sa Bel Era" postaje drama: Vil Smit će producirati novu mračniju seriju

Originalni sitkom, koji je bio emitovan od 1990. do 1996. godine, prikazuje nezrelog tinejdžera Vila, kog zabrinuta majka ostavlja na staranje tetki Vivijan i njenoj porodici u kalifornijskom naselju Bel Er...

  • 0
The Fresh Prince of Bel-Air, Princ sa Bel Era, Vil Smit, Will Smith

Foto: Profimedia/IFTN/United Archives

Nekada popularna komična TV serija "Princ sa Bel Era" poprima mračniji pristup u vidu "Bel Er", jednosatne serije zasnovane na filmu Morgana Kupera koji sitkom Vila Smita iz 90-ih predstavlja kao dramu, piše Deadline.

Projekat, koji producira kuća Džejde Pinket i Vila Smita Westbrook Studios, u saradnji sa Universal Television, trenutno se nalazi na razmatranju kod glavešina striming servisa, a Deadline prenosi da postoji veliko interesovanje i predanost za ovo ostvarenje.

Originalni sitkom, koji je bio emitovan od 1990. do 1996. godine, prikazuje nezrelog tinejdžera Vila (Vil Smit), kog zabrinuta majka ostavlja na staranje Vilovoj tetki Vivijan i njenoj porodici u kalifornijskom naselju Bel Er. Oni mu se posvećuju i uče ga brojnim životnim lekcijama. Serija je bila toliko popularna da je Vil Smit postao familijarno ime širom sveta.

Pogledajte trejler za kratkometražni film Morgana Kupera koji je "Princa sa Bel Era" prošle godine predstavio kao dramu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA