≫ 

Nikad viđen materijal sa snimanja filma "Roki 4": Ovako je Stalone savetovao Dolfa Lundgrena

Silvester je tokom ekranizacije legendarnog ostvarenja morao da vodi računa o svemu, jer je bio i reditelj i glavni glumac

  • 3
Roki 4 Silvester Stalone kao Roki Balboa i Dolf Lundgren kao Ivan Drago u filmu "Roki 4" Printskrin: Instagram/officialslystallone

Jedan od najpopularnijih borilačkih filmova svih vremena je svakako i "Roki 4". Svetlost dana ugledao je 1985. godine, a publika je mogla da vidi kako je izgledao boks meč između američkog boksera Rokija Balboe, kojeg je glumio Silvester Stalone) i sovjetskog boksera Ivana Draga, kojeg je igrao Dolf Lundgren.

Ovo ostvarenje mnogi su gledali figurativno rečeno milion puta. Pamti se gotovo svaka scena, a mnogi fanovi kažu da je "Roki 4" najbolji deo filmske franšize "Roki".

Veliki posao odradio je Silvester Stalone. Ne samo što je glumio glavnu ulogu, već je bio i reditelj, scenarista, kao i producent.

Legendarni Stalone je na svom Instagram profilu objavio nikad viđen video materijal sa snimanja filma "Roki 4". U pitanju je scena sa konferencije za medije, gde su se novinarima predstavili Roki Balboa i Ivan Drago.

Na početku scene vidi kako Stalone kao reditelj savetuje Dolfa Lundgrena šta da radi.

Pogledajte snimak:

 
 
 
View this post on Instagram
Since I’m tinkering around these are some outtakes from Rocky 4 between me and Drago @dolphlundgrenA post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on

Evo još jednog snimka koji je objavio Stalone:

 
 
 
View this post on Instagram
Finding all these little moments. A giant puzzle. Rocky 4. @dolphlundgrenA post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on

Sam Dolf Lundren odao je priznanje Silvesteru Staloneu na dobrom obavljenom poslu.

- Da se čak napravi takav filmu u Holivudu se graniči sa ne mogućim. Da pišeš scenario, da režiraš, produciraš i glumiš u filmu koji ljudi širom sveta još uvek vole 35 godina kasnije - to možeš da nazoveš vrhunskim dostignućem. Slaj, neverovatan si. To je istina - hvalio je Dolf Stalone.

- Hvala ti moj prijatelju što sam pocrveneo. Ali tvoje prisustvo je bio glavni klju do jedinstvenog uspeha tog filma - napisao je Silvester, a onda se našalio:

- Bio nam je potreban neko ko je bolno nizak, debeljuškast i užasno ružan i ti se uklopio perfektno - dodao je Stalone.

Evo i njihove prepiske:

Video: Da li znate koliko Srba je dobilo Oskara?

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sremcica

    15. avgust 2020 | 20:33

    Stvarno naj bolji deo ROKI 4.HVALA TI STALONE NA SVIM FILMOVIMA

  • BOBI

    15. avgust 2020 | 17:57

    Nema više takvih filmova, sada samo NAUČNA FANTASTIKA, O ZEMALJSKIM KATASTROFAMA, USTVARI ONO ŠTO NAS ČEKA. SVI TI PRODUCENTI I SCENARISTI SU U SPREZI SA POLITIČARIMA KOJI ZNAJU U KOM PRAVCU VODE PLANETU!!!

  • Душан Краишник Бања Лука

    17. avgust 2020 | 04:35

    И послије те све је добио батине од Плавушана

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA