≫ 

Nova verzija kultnog horora "Urbana legenda" širi se internetom poput šumskog požara

U ovom horor klasiku igrali su popularni glumci 90-ih, kao što su Džared Leto, Ališa Vit, Rebeka Gejhart, Džošua Džekson, Tara Rid, Majkl Rozenbaum i drugi...

  • 0
Urbana legenda, Urban Legend Foto: Promo

Nova verzija kultnog filma "Urbana legenda" (1998) trenutno je na početku produkcije, a ekipa razmatra mlade glumice Sidni Čendler i Ketrin Meknamara za još uvek nepoznate uloge u hororu koji je krajem 90-ih ledio krv u žilama.

Radnja nove "Urbane legende" će franšizu smestiti u digitalno doba, gde se urbane legende stvaraju putem interneta i šire poput šumskog požara. Film će pratiti život grupe studenata koji se suočavaju sa nizom bizarnih smrti koje liče na urbane legende iz najmračnijih kutaka društvenih mreža.

Urbana legenda, Urban Legend Sleva nadesno: Džošua Džekson, Rebeka Gejhart i Ališa Vit / Printskrin: YouTube/ScreamFactoryTV

Kolin Minian (What Keeps You Alive) je zadužen za scenario i režiju, a Majk Medavoj i Bendžamin Anderson za produkciju preko kuće Phoenix Pictures. Predstavnici kuće Screen Gems će nadgledati ceo projekat.

Iako nije naišao na pozitivnu kritiku, originalni film iz 1998. godine je bio veoma popularan među gledaocima, zaradivši pet puta veći budžet od početnog.

"Urbana legenda" je bila jedan od mnogih filmova koji su stvoreni nakon uspeha horora "Vrisak", prikazavši tragediju grupe studenata Pendlton univerziteta koji brzo shvataju da ubistva u okruženju sablasno podsećaju na urbane legende o kojima slušaju na predavanjima.

U ovom horor klasiku igrali su popularni glumci 90-ih, kao što su Džared Leto, Ališa Vit, Rebeka Gejhart, Džošua Džekson, Tara Rid, Majkl Rozenbaum i drugi.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA