Milica Mandić hrabra poput Mulan

Na zvaničnoj Diznijevoj Facebook stranici filma objavljen video sa našom sportiskinjom Milicom Mandić

  • 0
Milica Mandić, Olimpijske igre, London 2012 Foto: Guliver/Hannah Peters/Getty Images

Viševekovna priča "Mulan" o hrabrosti i časti u Diznijevom rimejku.

Sinoć je održana premijera Diznijevog igranog filma "Mulan" za koju su bile rasprodate sve karte i popunjena sva mesta koja su u skladu sa dozvoljenim kapacitetima i trenutnim preporučenim merama.

Film MULAN, koji vraća domaću publiku u bioskope, od danas (10.9.) će se naći na velikim platnima brojnih domaćih sala oživljavajući ponovo kod svih nas interesovanje i ljubav, kako prema sedmoj umetnosti tako i prema bioskopima.

O hrabrosti kao vrlini koja krasi kinesku epsku ratnicu, ali i uspešne sportiste, govorila je naša svetska šampionka u tekvondou Milica Mandić. Video o hrabrosti koja je svojstvena ovim dvema junakinjama našao se jutros na zvaničnoj Facebook stranici filma.

- Video je sjajan, srećna sam što sam imala priliku da učestvujem jer Mulan je oduvek predstavljala za mene jaku devojku, koja se pored svih izazova koje ima bori za prave vrednosi i za ono što je ispravno. To je za mene čast! Borba za viši cilj, ostati dosledan sebi i ispravnim motivima, - rekla je naša sportiskinja i dodala:

Imala sam prilike da idem tamo i upoznam kulturu. Njih je oduvek krasila besprekorna disciplina, poslušnost i hijerarhija i to je ono što najviše cenim kod njih.

Mulan Mulan / Printskrin: YouTube/Rapid Trailer

Priča je nastala po kineskoj pesmi “Balada o Mulan" i ispričana je mnogo puta tokom vekova, a 1998. snimljen je animirani film "Mulan" koji je ostvario planetarnu popularnost, a voljen je i danas. Rediteljka Niki Karo snimila je igrani film koji je od 10. septembra u srpskim bioskopima.

Kada kineski car pošalje dekret u kome piše da svaka porodica mora da pošalje jednog člana koji će se pridružiti Carskoj vojsci u odbrani zemlje od osvajača sa severa, Hua Mulan, najstarija ćerka proslavljenog ratnika, zameniće svog obolelog oca. Prerušena u muškarca, predstavlja se kao Hua Jun i na svakom koraku suočiće se sa izazovom kako bi prigrlila svoju unutrašnju snagu i istinski potencijal. Ovo je epsko putovanje koje će je preobratiti u poštovanog ratnika i na kome će zaslužiti poštovanje i zahvalnost čitave nacije i njenog oca učiniti ponosnim.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA