Preminula zvezda serije "American Horror Story": Porodica skuplja novac za sahranu

Porodica je morala da pokrene kampanju, kako bi skupili novac koji će pokrio troškove sahrane

  • 3
Stevie Lee Foto: Gofundme/Jacob Colyer

Nekadašnja zvezda MTV humoritstičkog serijala "Jackass" i serije "American Horror Story", komičar i rvač, Stivi Li Ričardson preminuo je iznenada u 54. godini.

Prema pisanjima stranih medija, Stivi je preminuo iznenada, a njegova porodica primorana je da pokrene kampanju na "GoFundMe" platformi, kako bi pokrili troškove sahrane.

- Stivija su voleli i on je imao zaista mnogo prijatelja koji su mu bili poput porodice. Imao je i fanove koji su mu se divili, ali o troškovima sahrane brine samo njegov brat Džim. Svojim humorom izmamio je naše osmehe, a sad mu treba naša pomoć. On je legenda rvanja, ispratimo ga na poslednji počinak kako zaslužuje - stoji između ostalog, na stranici koja za cilj ima prikupljanje finansijska sredstava.

Na službenom profilu borilačke organizacije za koju se Stivi Li borio takođe su se oprostili od njega.

- S velikom tugom saznajemo da je Stivi Li, poznatiji kao "Puppet The Psycho Dwarf", umro. Iskreno izražavamo saučešće njegovim prijateljima i porodici - napisali su.

Svoju rvačku karijeru je započeo 2002. godine, a tokom svoje glumačke karijere, zaigrao je u nekoliko poznatih ostvarenja, a jedna od najpoznatijih uloga mu je svakako ona u seriji "American Horror Story".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Istina

    13. septembar 2020 | 10:47

    Zvezda serije a porodica skuplja novac za sahranu. Američki sjaj spolja gladac, iznutra jadac. Takva je cela amerika, lažno napumpana

  • kale

    13. septembar 2020 | 14:58

    Ima toga i ovde, Saban Bajramovic je isto tako skoncao bez prebijene pare, sahranjen je o trosku grada nisa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA