Ekipa filma "Južni vetar 2" podelila humanitarnu pomoć za decu iz materijalno ugroženih porodica

Glavni glumci Miloš Biković i Miodrag Radonjić, producentkinja Tatjana Žeželj Gojković i reditelj Miloš Avramović uručili su đacima poklone

  • 0
Snimanje filma Snimanje filma "Juzni vetar 2" Foto: Tanjug/Vesna Sekerezović

Ekipa filma "Južni vetar 2", koja više od četiri nedelje boravi u istočnoj Srbiji gde snima veći deo scena za nastavak filma, danas je u Domu kulture u Knjaževcu podelila humanitarnu pomoć za decu iz materijalno ugroženih porodica sa područja ove opštine.

Glavni glumci Miloš Biković i Miodrag Radonjić, producentkinja Tatjana Žeželj Gojković i reditelj Miloš Avramović uručili su đacima poklone - školski pribor, slatkiše i nastavna pomagala, saopštili su producenti filma.

- Proveli smo ovde skoro polovinu snimanja i veoma smo se zbližili sa Knjaževčanima. Svaki put kad smo snimali u gradu, uvek smo imali ''publiku'' koja nas je podržavala kada smo radili snimanje akcionih scena i zato smo želeli na neki način da im se odužimo - istakao je reditelj Miloš Avramović.

Kako je najavljeno, uz pomoć sponzora i prijatelja projekta "Južnog vetra", do kraja godine opštini Knjaževac biće uručen i ostatak pomoći koju će Opština rasporediti školama na podrčiju Knjaževcu, u skladu sa potrebama.

U današnjoj humanitarnoj akciji učestvovali su prijatelji projekta "Južni vetar": Vojvođanska Banka a.d Novi Sad, OTP Grupa, Lilly Drogerie, Chipsy Brend Kompanije Marbo Product, Alpha, Idea, Mogyi, Swišlion Takovo, Aksa.

Video: Miloš Biković i Miodrag Radonjić otkrivaju sve o filmu Južni vetar 2

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA