Serija "Južni vetar" od danas i u Rusiji

Nakon što je pre dve godine prvi deo filma videlo više od milion i po gledalaca, usledio je i neverovatan uspeh TV serije koja se početkom godine emitovala na RTS

  • 0
Snimanje filma

Foto: Tanjug/Vesna Sekerezović

Milionska publika širom Ruske Federacije moći će da prati TV seriju "Južni vetar" koja će od danas biti dostupna na ruskoj platformi start.ruOvo je prvi put u istoriji da je neka srpska serija dostupna na jednoj od najvećih ruskih platformi, čime je projekat "Južni vetar" postigao još jedan u nizu neverovatnih uspeha.

- Partneri iz kompanije Yellow, Black and White sa kojima sam radio na filmovima Hotel Eleon, Bez granica i Sluga, koji je inače najgledaniji film svih vremena u Rusiji, bili su veoma zadovoljni uspehom filma "Hotel Beograd", zbog čega smo prvobitno nastavili saradnju sa filmom Južni vetar koji je prikazan na platformi start.ru. Kako je film dobio odlične kritike i izazvao veliko interesovanje, usledilo je i postavljanje serije na platformu Start. Veoma sam ponosan i zadovoljan zbog činjenice da je Južni vetar prva srpska serija na ovoj platformi, ali i zbog odlične i profesionalne saradnje sa produkcijskom kućom Yellow, Black and White - izjavio je Miloš Biković.

Nakon što je pre dve godine prvi deo filma videlo više od milion i po gledalaca, usledio je i neverovatan uspeh TV serije koja se početkom godine emitovala na RTS.

I dok dosadašnji projekti osvajaju međunarodno tržište, ekipa „Južnog vetra“ vredno snima nastavak filma koji će nositi naziv "Ubrzanje".

Kako je reditelj Miloš Avramović ranije najavio u nastavku ćemo i dalje gledati dokazanu glumačku ekipu predvođenu Milošem Bikovićem, Miodragom Radonjićem, Jovanom Stojiljković, Bogdanom Diklićem i Aleksandrom Berčekom...

- Film „Ubrzanje“ je totalno nova i originalna priča koja je samo nastavak serije i sage Južni vetar. Gde je serija stala, film se nastavlja. Pored stare ekipe, pojačanje u drugom delu filma imamo zahvaljujući velikim imenima bugarske kinematografije, kao što su Zahari Baharov i Marian Valev - izjavio je Avramović.

Premijera filma Južni vetar - Ubrzanje očekuje nas početkom naredne godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA