Euforija u domaćim bioskopima: "After: Posle sudara" obara rekorde gledanosti

Nakon šestomesečne pauze, ljubitelji filma konačno su dočekali da na velikom platnu mogu uživati u pravom bestseleru

  • 0
Blitz film

Foto: Blitz film/Promo

Ovog septembra, distributer Blitz Film & Video distribucija odlučio je obradovati sve ljubitelje romantičnog žanra.

Film After: Posle sudara zasnovan na bestseler franšizi After autorke Ane Tod već  je prvog dana prikazivanja potvrdio svoj zvezdani status i brojkom jer su bioskopske dvorane sinoć doslovno eksplodirale! Naime, film je sinoć pogledalo preko 6.000 gledalaca koji su juče pohrlili u bioskopske dvorane.

Uprkos ogromnom uspehu prvog dela, fanovi su se žalili na premalo intimnih i seksi scena između Hardina i Tese, koje su vrlo detaljno opisane u knjigama, što je u ovom nastavku ispravljeno.

- Sve ljubavne priče su različite, ali ova je pogotovo zanimljiva jer je realistična. Prikazano je sve onako kako jeste. Nema skrivanja. Izjavila je sinoć jedna od oduševljenih obožavateljki filma, dok je druga zaključila: „Ljubav je nepredvidiva, nikad ne znaš šta će se dogoditi.

Kada je Rodžer Kambl najavio preuzimanje rediteljske palice nastavka i obećao obožavateljima ispunjenje svega što do sada nisu videli, počelo je iščekivanje. Tizer trejler od 42 sekunde objavljen na Dan zaljubljenih, svima je potvrdio da će im se obećanje ispuniti. Uzbuđenje je na vrhuncu i mnogi tvrde da su u nastavku dobili više Hardina i Tese nego u prvom filmu.

Prvi nastavak je prošle godine postavio rekord na bioskopskim dvoranama širom sveta, a ovakvim startom u domaćim bioskopima možemo već sada da kažemo da se radi o jednom od najočekivanijih filmova godine.

Verujemo da će ovaj film podsetiti gledaoce na to kako su se osećali dok su proživljavali svoju prvu ljubav, da će se setiti svog prvog poljupca, prvog dodira. Očekuje ih vrlo emocionalna priča koja nam svima nedostaje u ovim vremenima izolacije.

Film je u distribuciji Blitz Film&Video, a ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa ili online.

Ove sjajne brojke pobuđuju u nama hrabrost, snagu i veru da se život polako vraća u normalu. Stoga ne propustite ovu strastvenu ljubavnu dramu i pogledajte je u svom omiljenom bioskopu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA