≫ 

Prvi trejler za seriju "WandaVision" otkriva novi "psihodelični" pristup Marvelovog univerzuma

Trejler je premijerno prikazan na 72. dodeli Emi nagrada, a potvrđeno je da će serija biti emitovana na striming kanalu Disney+ do kraja 2020. godine

  • 0
WandaVision Foto: Promo/Disney+

Uskoro nam stižu i serije iz Marvelovog univerzuma, pa je Disney+ objavio prvi trejler za "WandaVision", koji prikazuje alternativni svet Vande Maksimof (Scarlet Witch) i Vizije (Vision).

Iako je "Falkon i Zimski vojnik" trebalo da bude prva MCU serija koja će na malim ekranima nastaviti priču voljenih superheroja, pandemija korona virusa ju je odložila i otvorila vrata za avanture Elizabet Olsen (Vanda) i Pola Betanija (Vizija).

Podsećamo, Viziju je usmrtio Tanos u filmu "Osvetnici: Rat beskraja", pa se nije vratio u "Osvetnici: Kraj igre". Ovo je dovelo do raznih teorija oko alternativnog sveta u kom će se serija odvijati i, nema sumnje, imaćete mnogo pitanja kad odgledate prvi trejler. Jasno je da će "WandaVision" rekreirati pojedine američke sitkome pedesetih i odvesti nas na nadrealno putovanje.

Trejler je premijerno prikazan na 72. dodeli Emi nagrada, a potvrđeno je da će serija biti emitovana na striming kanalu Disney+ do kraja 2020. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA