Shoppster TV danas počeo sa emitovanjem: Prva online i TV prodavnica u Srbiji

Shoppster TV, posvećen kupovini iz udobnosti doma 24h dnevno, od danas je dostupan samo na SBB digitalnim platformama, EON i Total TV, kao i na NetTV Plus za gledaoce u dijaspori. Pokretanjem TV kanala, Shoppster postaje prva integrisana online i TV prodavnica u Srbiji

  • 0
Shoppster Foto: Shoppster/Promo

Shoppster je prvi koncept ove vrste kod nas, koji povezuje online platformu shoppster.com i TV prodavnicu uz prezentaciju proizvoda na kanalu Shoppster, nudeći udobnu, jednostavnu, efikasnu i sigurnu kupovinu bilo gde i bilo kada.

Poznata TV lica među kojima su Irena Stojanović, Sanja Radan i Miloš Maksimović, glumica Lena Bogdanović, internet zvezde, Dario i Goca iz Stubera i gejmeri Miloš Sa1na Šainović, Aleksa Ljuba Šurlan i Minja Kefer, kroz kratke, kvalitetne i sadržajne televizijske formate probaju proizvode za vas. Pored njih, gledaocima bogatu Shoppster ponudu predstavljaju i nova TV lica, Tamara Stančev i Nikola Slijepčević, što će kupcima pružiti osećaj odlaska u šoping centar iz udobnosti doma.

Shoppster nudi preko 40 hiljada proizvoda u 22 kategorije (elektronika, bašta i alati, moda, dečija oprema, sve za dom i sl.), preko 400 brendova, među kojima su Bosch, Samsung, Nespresso, Metalac, Lenovo, Gorenje, P.S Fashion, Lego, Mattel, Pampers, ekskluzivno dostupni proizvodi Shoppster robne marke koji pružaju kvalitetna rešenja za jednostavniji život i linija “Praktična žena”, kreirana u saradnji sa TV voditeljkom Natašom Pavlović. Ponuda proizvoda, koja se stalno širi, prilagođena je za svačiji džep, po nižim cenama uz redovne mesečne akcije.

Shoppster Foto: Shoppster/Promo

Proizvođačima, kao i velikim i malim dobavljačima, Shoppster nudi mogućnost da njihov proizvod 24h online vidi i potencijalno kupi više od 2 miliona ljudi, što potvrđuje da je Shoppster pravo mesto za dodatnu prodaju.

Pored online usluge, Shoppster nudi mogućnost naručivanja putem telefona pozivom na broj 011 45 45 400 za korisnike u Srbiji, a bržu i jednostavniju kupovinu omogućavaju i praćenje pošiljke, besplatna dostava za ekskluzivne Shoppster proizvode, isporuka do praga i preko praga, kao i preuzimanje pošiljke na „paketomatima" kurirske službe D express na 30 lokacija u Beogradu. Gledaoci Shoppster TV na NetTV Plus, sve proizvode mogu poručiti online na shoppster.com sa isporukom u Srbiji.

Shoppster.com vremenom postaje pouzdan asistent u online kupovini, jer prati interesovanja korisnika, a potom i preporučuje proizvode.

Posetite najveći virtuelni šoping centar u regionu na Shoppster TV, koji možete pratiti na poziciji 8 na EON i Total TV, odnosno 9 na D3 platformi i odaberite najkvalitetnije proizvode sa shoppster.com po odličnim cenama.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA