≫ 

"Bekstvo iz zatvora" dobija 6. sezonu: Hoće li se Linkoln i Majkl ponovo naći iza rešetaka?

Mislite li da je 6. sezona potrebna?

  • 2
bekstvo iz zatvora, venvort miler "Bekstvo iz zatvora" / Printskrin: YT/Fox

Serija "Bekstvo iz zatvora" (Prison Break) mogla bi da dobije svoju 6. sezonu, objavio je na svom Instagram profilu glavni gluma Dominik Pursel.

Glumac, koji je tumačio lik Linkolna Barouza, usputno je spomenuo da bi serija mogla da se vrati za još jednu sezonu, ranije već "najavljenu" na IMDB stranici.

- Glasina broj 1 - star sam. Da. Imam 50... Glasina broj 2 - ćelav sam. Ne, imam mnogo kose, ljudi zahtevaju da obrijem glavu. Glasina broj 3 - hoće li se snimati 6. sezona. Da.... Glasina broj 4 - da li volim ljude. Ne. Ne kada su u masi. Definitivno ne - napisao je on uz fotografiju koju je objavio na Instagramu.

To je bilo dovoljno da se radoznalost fanova probudi.

Serija "Bekstvo iz zatvora" bila je veoma popularna u Evropi, uključujući i Srbiju, mada u Americi nije beležila praviše veliku gledanost.

Emitovala se od 2005. do 2009. godine, a peta sezona snimljena je 2017. Fox nikada nije zvanično potvrdio da će ta biti i poslednja, a Pursel je i ranije najavljivao kako bi šesti nastavak mogao da se realizuje.

Podsetimo, peta sezona okončala se tako što se Majkl konačno vraća svojoj porodici, koja je sedam godina verovala da je mrtav. Fanovi su neizbežno postavili pitanje - da li će se on i Likoln ponovo naći iza rešetaka? Ostaje da vidimo.

"Bekstvo iz zatvora"je napeta priča koja u početku govori o Linkolnu Barouzu (Pursel)osuđenom na smrt za zločin koji nije počinio i o njegovom bratu Majklu Skofildu (Venvort Miler) koji je smislio savršen plan kako da ga izbavi iz strogo čuvanog zatvora u koji je smešten.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA