≫ 

Gledamo je kao proračunatu zavodnicu u seriji "Hotel Balkan": Ko se krije iza lika Viktorije Ilić?

Žena koja je zarad vlastitih ciljeva spremna na sve...

  • 0
Sanja Popović

Sanja Popović / Foto: Promo

Glumicu Sanju Popović ovih dana gledamo na Radio-televiziji Srbije u telenoveli "Hotel Balkan", gde tumači jedan od glavnih ženskih likova - Viktoriju Ilić, ženu koja je zarad vlastitih ciljeva spremna na sve.

Sanja je završila cetinjski Fakultet dramskih umetnosti, i iza sebe ima uloge u popularnim serijama i u pozorištu, ali ono što mnogi ne znaju je da je ona supruga crnogorskog glumca Branimira Baneta Popovića, sa kojim ima ćerku Sofiju.

- Veliko mi je zadovoljstvo da se naša serija prikazuje na RTS-u, a sama činjenica da se emituje u najgledanijem terminu daje nam za pravo da smo ponosni na ono što smo radili mjesecima. Mnogo ljudi na društvenim mrežama mi se javilo iskazujući zadovoljstvo našom serijom - kaže Sanja o projektu "Hotel Balkan" i dodaje:

- Sigurna sam da će "Hotel Balkan" imati dobar život i pronaći put do velikog broja gledalaca u regionu. Sve ovo je potvrda da mladost, entuzijazam i kreativnost produkcije koja stoji iza ove telenovele ima sjajnu perspektivu.

Neobična priča u kojoj se prepliću prošlost i sadašnjost, predstavlja nam brojne intrigantne likove i njihove sukobe i ljubavi. U narednim epizodama "Hotela Balkan" saznajemo nove tajne iz života Viktorije Ilić. Iako različitim sredstvima manipulacije sve više očarava direktora hotela Dragana Kuruzovića, ispostaviće se da se Viktorija ne oseća bezbedno ne samo u Beogradu iz kog je pobegla, već ni u Banjaluci...

Misterije koje se generacijama pletu oko Kuruzovića otkrivajte svakog radnog dana u 20 časova na RTS 1.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA