≫ 

Intrige, sukobi i ljubavi u seriji "Hotel Balkan": Ugledna porodica Kuruzović krije brojne tajne

Dešavanja u prošlosti odigravaju se tridesetih i četrdesetih godina prošlog veka i prate priču koja se plete oko glavnog lika Branka Kuruzovića

  • 0
Hotel Balkan Tamara Milošević i Željko Erkić kao Marija i Vid Kuruzović / Foto: Promo

Radnim danima od 20h, na prvom programu Radio-televizije Srbije, pratimo telenovelu "Hotel Balkan" koja prikazuje životnu priču ugledne banjalučke porodice Kuruzović u čijem je vlasništvu, već decenijama unazad - Hotel "Balkan".

Radnja se uporedo odigrava u prošlosti i sadašnjosti, a Kuruzovići i njihovi prijatelji i neprijatelji oduvek su krili i kriju brojne tajne.

Hotel Balkan Radoje Čupić kao Branko Kuruzović / Foto: Promo

Dešavanja u prošlosti odigravaju se tridesetih i četrdesetih godina prošlog veka i prate priču koja se plete oko glavnog lika Branka Kuruzovića, čiji je čitav život obeležen velikom nepravdom koju je kao dečak naneo svojoj majci Mariji.

Uporedo, u sadašnjem vremenu pratimo Brankove sinove Dragana i Gorana i njihove porodice.

Goran je neambiciozni zubar, dobar prema svima osim prema sebi. U braku je sa Ljubicom koja je ambiciozna za njih oboje.

Dragan je zamenio oca na mestu direktora hotela, ali će mu planove za budućost promeniti Viktorija, neobična žena koja iznenada ulazi u njegov život.

Kroz 29 epizoda serije "Hotel Balkan" pratićemo sve intrige, sukobe i ljubavi Kuruzovića, i uverićemo se da nijedna tajna ne može ostati neotkrivena...

Video: Pogledajte ko je sve došao na premijeru nove sezone serije Senke nad Balkanom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA