≫ 

Preminuo Arči Lindhurst, sin Rodnija iz "Mućki": Imao je samo 19 godina

Velika tragedija u porodici čuvenog glumca

  • 2
archie lyndhurst Foto: Instagram/archie_lyndhurst/fatedldn, Profimedia

Arči Lindhurst, sin Nikolasa Lindhursta, poznatog po ulozi Rodnija Trotera iz "Mućki", pronađen je mrtav u svojoj porodičnoj kući. Imao je samo 19 godina.

Porodica je 22. septembra pozvala policiju i Hitna pomoć u porodičnu kuću u Zapadnom Londonu, zabrinuta za njegovo stanje.

No, oni su samo mogli da konstatuju smrt. Tragedija je opisana kao "neobjašnjena, ali ne i sumnjiva". Policija ne ispituje razlog prerane smrti, a njegovo telo poslato je na obdukciju.

Ovaj tinejdžer se aktivno bavio glumom, a bio je u vezi sa glumicom Nehrom Tilakumarom.

Arči je glumio u seriji "So Awkward", pojavio se u seriji "Bad Education", a dao je i glas jednom od likova video igrice "Final Fantasy XIV: Heavensward".

Njegov otac Nikolas Lindhurst igrao je Rodnija Trotera, rame uz rame sa ser Dejvidom Džejsonom, u čuvenoj komediji "Mućke" (Only Fools and Horses). Bio je jedino dete Nikolasa i njegove supruge Lusi. 

Džon Čalis izjavio saučešće

Saučešće porodici izjavio je i glumac Džon Čalis, koji je u "Mućkama" igrao Bojsija.

- Najtužnija vest stigla je danas - smrt Arčija Lindhursta, koji je tek počinjao svoju glumačku karijeru. Moje srce se cepa zbog Nika i Lusi. Nisu mogli ga mogli voleti više - napisao je on.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA