Goran Paskaljević biće kremiran u Parizu, oproštaj od slavnog reditelja 11. oktobra u Beogradu

- Urna će biti položena drugog dana na Novom groblju, a polaganje će se obaviti u krugu najuže porodice, po želji reditelja - navodi Vladimir Paskaljević

  • 1
Goran Paskaljević Goran Paskaljević / Foto: ATA Images

Reditelj Goran Paskaljević biće  kremiran u ponedeljak, 5. oktobra, na groblju Per Lašez u Parizu, napisao je njegov sin Vladimir Paskaljević na društvenim mrežama.

Kako je Vladimir Paskaljević naveo, urna će potom biti preneta u Beograd.

Rođaci, prijatelji i poštovaoci Gorana Paskaljevića moći će da se oproste od reditelja, izjave saučešće najbližima i upišu u knjigu sećanja u nedelju, 11. oktobra u kapeli na Novom gde će Urna biti izložena od 11 do 15 sati.

- Urna će biti položena drugog dana na Novom groblju, a polaganje će se obaviti u krugu najuže porodice, po želji reditelja - navodi Vladimir Paskaljević.

Reditelj Goran Paskaljević preminuo je u 74. godini u Parizu.

Video: Tužan dan za srpsku kinematografiju: Umro Goran Paskaljević

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ortodox RS

    4. oktobar 2020 | 22:44

    Ogroman gubitak.Ali izuzetno interesantno nije preminuo od Covida.Obicno svima to konstatuju valjda da bi zastrasili narod ili da skace cena leka koji je naravno proizveden kada i Covid.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA