≫ 

Stigao je "srpski Netfliks": Cinesseum donosi najveći katalog domaćih filmova u vaš dom

Gledajte najnovije domaće filmove, kultne naslove, crtaće, predstave i još mnogo toga, bilo gde u svetu, na prvoj domaćoj striming platformi - Cinesseum

  • 7
Cinesseum Foto: Cinesseum.com

Cinesseum nudi mogućnost svim našim ljudima širom sveta, da na legalan način uživaju u domaćim filmskim ostvarenjima bilo gde u svetu. Bez obzira da li vas interesuju najnoviji domaći filmovi, ili ste zaljubljenik u stare kultne naslove, ili možda više preferirate crtaće ili predstave, Cinesseum-ov bogati katalog vam nudi sve. Preko 500 sati domaćeg sadržaja, uz stalno rastući katalog, garantuje dobru zabavu.

Ceo katalog je dostupan za gledanje uz mesečnu ili godišnju pretplatu. Cena mesečne pretplate je 399 dinara, dok je cena godišnje pretplate 3990 dinara.

Cinesseum Foto: Đorđe Lovren

Kako se aktivira pretplata na Cinesseum-u?

- Prvo je potrebno da registrujete nalog na našoj platfromi. Potom odete na stranicu za pretplatu gde izaberete koji tip pretplate želite, unesete podatke za plaćanje i to je to. Nakon toga vaša pretplata se automatski aktivira i ceo sadržaj vam je dostupan za gledanje bez bilo kakvih ograničenja, kažu iz Cinesseum-a.

Cinesseum Foto: Đorđe Lovren

Koji su trenutno najgledaniji filmovi na platformi?

- Trenutno najgledaniji filmovi su ujedno i najnoviji filmovi domaće kinematrografije, poput filma Ajvar, Grudi, Moj jutarnji smeh, Ekipa, Dnevnik Diane Budisavljević. Međutim, pored toga naši korisnici dosta vremena provode i na crtanim filmovima, pozorišnim predstavama, kao i na starim kutnim naslovima sa posebnim akcentom na remasterizovane klasike poput filmova Bitka na Neretvi, Most, Mali vojnici i drugi, navode iz Cinesseum-a.

Kompletnu ponudu filmova na Cinesseum-u, koja se osvežava svake nedelje, možete pogledati na ovom linku.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • coach

    14. oktobar 2020 | 10:17

    A 100% nece biti novih domacih serija i filmova. A ovi stari imaju i na filmskim kanalima non stop a ima i opcija na kablovskim da se vrati unazad do mesec dana

  • Anonimus

    14. oktobar 2020 | 12:16

    Torrent rules 🙃

  • Milojko

    14. oktobar 2020 | 10:35

    Ja pogleda sliku kokice reko recept ..ozbiljo mislo onesa cokoladom majke mi.Ono filmovi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA