Dikaprio, Strip, Peri, Grande, Šalame, Lorens, Blančet i mnogi drugi u novom Netfliksovom filmu

SF satira koja prati dva astronauta koji kreću na medijsku turu kako bi upozorili civilizaciju da se približava asteroid koji će razoriti Zemlju....

  • 0
Leonardo DiCaprio Leonardo Dikaprio / Foto: Profimedia/Robyn Beck / AFP

Režiser i producent Adam Mekej je nedavno nagovestio da sastavlja holivudski ansambl A-liste, i nije se šalio.

Njegov film, u produkciji Netflix-a, zvaće se Don't Look Up, a glumci su Leonardo Dikaprio, Meril Strip, Dženifer Lorens, Kejt Blančet, Timoti Šalame, Džona Hil, Arijana Grande, Kid Kadi, Metju Peri, Himeš Patel, Tomer Sisli i Rob Morgan, prenosi Collider.

Meril Strip Meril Strip / Foto: Guliver/Matt Winkelmeyer/Getty Images for TIFF

Don't Look Up je opisan kao SF satira koja prati dva astronauta koji kreću na medijsku turu kako bi upozorili civilizaciju da se približava asteroid koji će razoriti Zemlju.

Da će ovoliki broj poznatih biti u uključeno u projekat, šuškalo se početkom ove godine, ali je pandemija korona virusa sve odložila.

Mekej je ansambl sastavio oko Dženifer Lorens, dok je Blančetina uloga potvrđena u maju, a Morganova u septembru. Za Dikaprija se šuškalo da će se pridružiti, ali je on morao da sačeka raspored snimanja Skorsezeove krimi drame Killers of the Flower Moon.

Premijera filma još nije poznata.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA