≫ 

"Dekster" se vraća iz mrtvih: Hoće li konačno dobiti kraj kakav zaslužuje?

Jeste li gledali ovu seriju?

  • 4
Dexter Dekster Morgan / Printskrin: YouTube/KYE.

Poslednji put kada je publika videla Dekstera bilo je to 2013. godine. Sa lažnom bradom zalepljenom za lice on je sedeo, okrenut ka prozoru, zureći zbunjeno u daljinu. Ispostavilo se da je zurio u jedno od najgorih finala u istoriji tv serija.

Kada se prošle godine neslavno okončala "Igra prestola" (Game of Thrones), počele su diskusije da li je gori kraj od tog hita imao "Dekster" (Dexter) ili "Izgubljeni" (Lost). "Dekster" će ipak sada dobiti priliku da tu grešku ispravi.

Showtime je najavio novih 10 epizoda, i to sa Majklom Si Holom u glavnoj ulozi. Sledeća sezona emitovaće se iduće godine.

Jedino pitanje je, piše Gardijan, postoje li još fanovi "Dekstera" koji će ovo seriju dočekati raširenih ruku? Priča o forenzičaru koji radi za policiju, ali je istovremeno i serijski ubica koji svoju potrebu za krvoprilićem kanališe tako što ubija kriminalce koji su uspeli da umaknu zakonu, emitovala se punih osam sezona. Za sve to vreme uspela je da privuče, ali i izgubi veliki broj obožavatelja.

Prve četiri sezone dobile su odlične ocene kako publike, tako i kritičara. No, između pete i osme sezone priča je počela da se ponavlja, a likovi su izgubili svoju oštrinu. Kako bi Dekster nastavljao da se izvlači, serija je njegove kolege pretvorila u krajnje nesposobnjakoviće.

No, i uprkos tom padu kvaliteta, finale je uspelo da do kraja razočara gledaoce. Prošlogodišnji fijasko "Igre prestola" ponovo ih je podsetio na tu gorčinu.

Nova sezona bi, ipak, mogla da ima kvalitet serije s početka, jer će je pisati Klajd Filips, scenarista koji je stvorio prve četiri sezone i delio frustraciju fanova nakon što je kvalitet serije opao po njegovom odlasku.

Jeste li gledali ovu seriju? Hoćete li gledati novu sezonu? Javite nam u komentarima.

Video: Glumac o projektima koje snima: Nekada snimam i po 24 sata

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivangm👁

    19. oktobar 2020 | 09:34

    E stvarno je bio glup kraj. I treba tu nesto da se uradi u vezi toga KRAJA...😕Serija izuva...🏅

  • Marko

    19. oktobar 2020 | 12:21

    Naravno! Jedna od najboljih serija ikada!

  • O.o

    19. oktobar 2020 | 15:55

    Ovo bi bilo top, nadam se da je istina, najbolja serija ikada napravljena!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA