≫ 

Džordž Kluni tvrdi da mu je jedan film skoro uništio karijeru: "Niko nije hteo da radi sa mnom"

"Rezao sam duvan za tri dolara i 33 centa na sat. Jedno sam znao kad sam napustio Kentaki, a to je da nisam želeo da budem rezač duvana"

  • 0
Amal i Dzordz Kluni Foto: Profimedia/Mega Agency

Džordž Kluni nedavno je kazao kako mu je film "Batman & Robin" iz 1997. gotovo uništio karijeru, jer su ljudi odbijali da rade s njim nakon ove akcije. Glumac (59)  se takođe požalio da su ga predstavnici filmske industrije dugo vremena gledali površno, jer je godinama glumio u tv seriji "Hitna služba" (ER).

Stvari su se promenile tek nakon saradnje s rediteljem Stivenom Soderbergom u filmu "Out Of Sight" iz 1998.

- Stiven je imao nekoliko svojih neuspeha, a meni je nakon "Batmena i Robina" trebalo nešto uspešno. Obojica smo na neki način bili pritisnuti uza zid. U to vreme sam još uvek radio "ER", a uvek je teško iz serije preći na film -  kazao je on za "The Sun".

- Nakon "Batmena i Robina" shvatio sam da sam odgovoran za film, a ne samo za svoju rolu. I kad sam pronašao taj film "Out Of Sight", pozvao sam Stivena da ga režira. Stiven je vraški režirao taj film i napravili smo sjajan posao - kazao je Kluni.

Glumac dodaje da je tokom života bio zahvalan za svaki posao koji je pronašao. Odrastao je u Kentakiju, s tatom Nikom, TV voditeljem, i mamom Ninom, bivšom misicom.

- Rezao sam duvan za tri dolara i 33 centa na sat. Jedno sam znao kad sam napustio Kentaki, a to je da nisam želeo da budem rezač duvana. Dakle, sve mi je povrh toga bilo odlično. Bio sam glumac koji se borio 15 godina. Zahvalan sam bio za bilo koji posao koji sam dobio - pojasnio je i dodao kako je uz talent dosta važna i sreća.

Sada je Džordž reditelj, producent i scenarista. Ima četiri Zlatna globusa, dva Oskara i nagrađen je nagradom AFI za životno delo.

Takođe, proglašen je najseksepilnijim muškarcem na svetu pre nego što se 2014. oženio međunarodnom pravnicom za ljudska prava Amal Alamudin. Dobili su blizance Elu i Aleksandera.

Par živi između Los Anđelesa i svoje vile s 25 soba na jezeru Komo u Italiji.

Video: Probajte da se ne istopite: Supruga holivudskog zavodnika održala emotivan govor, on se rasplakao

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA