≫ 

U jeku afere sa Lili Džejms, Dominik Vest igra princa Čarlsa i preljubu sa Kamilom

Vest će igrati princa od Velsa u godinama kada je svoju suprugu Dajanu varao sa Kamilom Parker Bouls. Podela je, priznaju kreatori serije, ironična

  • 0
Princ Čarls i Kamila Parker,  Dominik Vest Foto: Tanjug/AP, Profimedia

Britanski glumac Dominik Vest (50) navodno će igrati princa Čarlsa u seriji "Kruna", i to u vreme kada je princ od Velsa svoju suprugu Dajanu varao sa sadašnjom ženom Kamilom Parker Bouls.

Vest je stigla nedugo nakon što su objavljene fotografije ovog oženjenog glumca i njegove koleginice Lili Džejms (31), na kojima razmenjuju nežnosti u Rimu.

Lili Džejms; Lily James Lili Džejms / Foto: Instagram/lilyjamesofficial

- Kreatori serije razmišljali su se između nekoliko glumaca, ali Dominik Vest bio je njihov prvi izbor. Pregovori su u toku - rekao je za The Sun izvor iz serije.

Ipak, i oni su priznali da je podela dobila ironičan ton nakon što je prošlonedeljnog skandala.

Dominik Vest inače je već 10 godina u braku sa dizajnerkom eksterijera Katarinom Ficdžerald, dok je Lili Džejms nedavno raskinula petogodišnju vezu sa glumcem Metom Smitom.

Met Smit takođe je igrao u seriji "Kruna" - u prve dve sezone tumačio je lik princa Filipa, vojvode od Edinburga.

Vest i Džejms snimljeni su tokom vikenda u Italiji, a nakon što je javnost saznala za njihovu vezu, oni se nisu oglašavali. Dan nakon toga Vest je prošetao sa svojom suprugom. Novinarima su predali papir na kome je pisalo "Naš brak je jak i mi smo i dalje zajedno".

Istovremeno, Lili Džejms otkazala je intervju na kanalu NBC, tokom kojeg je trebalo da sa glumcem Armijem Hamerom ispromoviše svoj novi film "Rebeka".

Intervju je otkazao i Hamer, koji je prošle nedelje podneo zahtev za zajedničko starateljstvo nad dvoje dece koje ima sa svojom bivšom ženom.

Rebecca film, Armie Hammer, Lily James "Rebeka" / Foto: Netflix/Kerry Brown

Dominik Vest najpoznatiji je po ulozi Noe Solovaja u drami "Afera" (The Affair) koja istražuje duboke emotivne posledice koje prevara ostavlja u jednom braku i jednoj porodici. On tu takođe stupa u vezi sa mlađom ženom koju igra Rut Vilson.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA