≫ 

Prvi poster za nastavak filma "Teksaški masakr motornom testerom" otkriva zastražujućeg Lederfejsa

"Godine 1974. svet je svedočio jednom od najbizarnijih zločina u istoriji američkog kriminala. U 2021. lice ludila se vraća..."

  • 0
Teksaški masakr motornom testerom (2021)

Foto: Promo/Legendary Entertainment

Obožavaoci višegodišnje horor franšize "Teksaški masakr motornom testerom" obradovani su neočekivanim iznenađenjem kad je juče objavljen prvi poster za novi nastavak filma.

Na posteru je prikazan ubica Lederfejs, za kog smo u ranijim ostvarenjima primetili da od kože lica svojih žrtava pravi svoju masku. Poster je jednostavan, ali nas apstraktnim pristupom puni užasom, piše Collider.

- Godine 1974. svet je svedočio jednom od najbizarnijih zločina u istoriji američkog kriminala. U 2021. lice ludila se vraća – piše na dnu postera.

Zvanični naziv filma još nije otkriven, a priča će biti nastavak događaja iz ostvarenja Toba Hupera iz 1974. Režiser je Dejvid Blu Garsija (Tejano), a dodeljene su i uloge:

Elsi Fišer (Eight Grade), Džejkob Latimor (The Maze Runner), Sara Jarkin (Happy Death Day 2U), Mark Barnam (Wrong Cops), Olven Fuere (Mandy), Alis Kridž (Star Trek), Nel Hadson (Victoria), Džesika Alajn (The Laundromat), Sem Daglas (Snatch), Vilijam Houp (Dark Shadows), Džoljon Koj (War & Peace) i Mo Danford (Vikings).

Detalji radnje nastavka su, takođe, nepoznati, ali je jasno da će biti prikazana velika količina terora za koju je odgovoran Lederfejs.

Premijera filma je zakazana za 2021. godinu.

Dok čekamo trejler, prisetimo se uvodne špice iz kultnog ostvarenja iz 1974. godine:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA