≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nikol Kidman o seksi kadrovima u filmu "Širom zatvorenih očiju": "Nijednoj sceni nisam rekla ne"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kad joj je reditelj Stenli Kjubrik rekao da će joj tražiti celokupnu frontalnu golotinju, glumičina prva reakcija bila je "ah, ne znam baš"

  • 0
Eyes wide shut, Nicole Kidman,  Tom Cruise Nikol Kidman i Tom Kruz u "Širom zatvorenih očiju" (1999) / Foto: Guliver/Warner Bros/Getty Images

Holivudska diva Nikol Kidman je u toku uspešne karijere, koja traje već decenijama, tumačila je široku lepezu likova, a pojedine od tih uloga uključivale su "škakljive" scene golotinje i seksa. Najznačajnija među njima definitivno je ona u filmu Stenlija Kjubrika, "Širom zatvorenih očiju", iz 1999. godine, piše Daily Mail.

Australijanka je u spomenutom erotskom trileru glumila s tadašnjim suprugom Tomom Kruzom, a reditelj je od nje zahtevao da se pred kamerama potpuno razgoliti, prenosi Jutarnji.

Širom zatvorenih očiju, Eyes Wide Shut, Nikol Kidman, Tom Kruz Foto: Promo

- Rekao mi je "želim celokupnu frontalnu golotinju", a moja prva reakcija bila je "ah, ne znam baš". Ali uspeli smo da se dogovorimo. Postigli smo sjajan sporazum i sve je bilo regulisano ugovorom. Pokazao mi je scene koje su uključivale golotinju pre nego što bismo ih uopšte počeli da ih snimamo - prisetila se glumica i dodala:

- Tako sam mogla da se osećam potpuno sigurno. Zaista sam bila maksimalno zaštićena i mogla sam samouvereno da istražim sve aspekte uloge koju su mi namenili. Nijednoj sceni nisam rekla ne, ali htela sam da budem sigurna u to što radim, nisam želela da mi se svi na setu smeju - rekla je Kidman u intervjuu za The New York Times.

Nagrađivana glumica i u novoj HBO mini-seriji, The Undoing, ima provokativnih scena, čija se australijska premijera očekuje upravo ovih dana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA