≫ 

"Betmen" će nastaviti sa snimanjem sve do početka 2021: Pogledajte fotografije iz Liverpula

Pored Roberta Patinsona kao Betmena, u filmu igraju i Kolin Farel kao Pingvin, Pol Dejno kao Zagonetač, Zoi Kravic kao Žena-mačka i Džefri Rajt kao Džejms Gordon

  • 0
Robert Pattinson, Batman, snimanje filma London, Betmen, Robert Patinson

Foto: Tanjug/AP

Film "Betmen" (The Batman) će nastaviti sa snimanjem sve do početka 2021. godine, a produkcija bi trebalo da bude završena u februaru iste godine.

Snimanje je već bilo odloženo zbog pandemije korona virusa, pa je nastavljeno u septembru 2020, ali je ponovo obustavljeno kad se došlo do saznanja da je Robert Patinson zaražen sa kovid-19. Snimanje je nastavljeno nakon dve sedmice istog meseca, kad su obožavaoci franšize obradovani fotografijama sa snimanja iz Liverpula, a dodatne scene će biti završene u Čikagu.

Robert Pattinson, Batman, snimanje filma London, Betmen, Robert Patinson

Foto: Tanjug/AP

Pored Roberta Patinsona kao Betmena, u filmu igraju i Kolin Farel kao Pingvin, Pol Dejno kao Zagonetač, Zoi Kravic kao Žena-mačka i Džefri Rajt kao Džejms Gordon.

Premijera je trebalo da bude održana 25. juna 2021, ali je zbog pandemije odložena prvo za 1. oktobar 2021, a poslednja informacija je da je to ipak mart 2022. godine.

Do tada pogledajte fotografije sa snimanja "Betmen" u Liverpulu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA