≫ 

Dizni ima novu princezu: Zapravo, neustrašivu ratnicu

"Raja i poslednji zmaj" stižu nam 2021. godine

  • 1
Raja i poslednji zmaj "Raja i poslednji zmaj" / Printskrin: YT/Walt Disney Animation Studios

Nakon "Zaleđenog kraljevstva" i "Moane" Dizni Animation Studios pripremili su novi animirani film - "Raja i poslednji zmaj" (Raya and the Last Dragon).

Nekada davno, u izmišljenojzemlji Kumadri, ljudi i zmajevi živeli su zajedno u miru i harmoniji. Ali nakon što su zle sile zapretile zemlji, zmajevi su se žrtvovali da spasu čovečanstvo. Sada, 500 godina kasnije, isto zlo preti, a usamljena ratnica Raja pokušava da pronađe poslednjeg zmaja, biće iz legendi, kako bi ujedinila svoj posvađani narod.

Ipak, na svom putu ona će shavatiti da je mnogo više od zmaja potrebno da se spase svet - bez poverenja i zajedništva ništa nije moguće.

Radnja je smeštana u izmišljenu zemlju, a pejzaže i kulturu inspirisali su Tajland, Vijentam, Kambodža, Mjanmar, Indonezija, Filipini i Laos. "Raja i poslednji zmaj" trebalo je da se u bioskopima nađe 25. novembra ove godine, ali je zbog pandemije premijera odložena za mart.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • stanoje

    24. oktobar 2020 | 22:48

    Cudo bi bilo da zenski lik bude zenstven, mora da bude neka agresivna ludaca. Cilj je da se od decaka naprave devojcice i obrnuto.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA