≫ 

Trenutno najpopularniji takmičar u Slagalici o borbi sa mišem: "Kako se 1 neobjašnjivo pretvara u 2"

- Ako budem bio dobar s mišem, mislim da mogu da se izvučem - rekao je David Galiot na početku jedne od emisija

  • 18
Slagalica David Galijot

Printskrin: Youtube/RTS Slagalica - Zvanični kanal

Jedan od takmičara koji je pobrao sve simpatije u kvizu "Slagalica" je svakako David Galiot. Svojom željom da dođe do prilike da prvi odgovara na pitanja u igri Ko zna, zna, pritiskanjem tastera, oduševljavao je gledaoce. A u žaru borbe, zanesen i nadnesen nad tasterom, nije primećivao da "ispada" iz kadra. Kako nam je rekao trenutno najpopularniji takmičar Slagalice, David Galiot, "i gledaoci su imali priliku da vide kako se neobjašnjivo jedinica iz njegovog ugla pretvara u dvojku na igri Ko zna zna".

David je inače, kako je rekao na početku emisije, organizator pab kvizova.

A reakcije na njegovo učešće u Slagalici su više nego dobre: "Fenomenalan", "Simpatičan je", "Načitani i fantastični igrači", "Ma ta igra je glupo osmišljena... Nek im daju po deset pitanja i vreme da odgovore. Ovo sa mišem je glupo", "Kviz je fenomenalan, gledam ga skoro od početka, ali fer bi bilo da se promeni pravilo u ovoj igri i da odlučuje znanje, a ne brzina na mišu. Recimo da kao što sa "stop" biraju slova i brojeve da tako biraju po 5 pitanja pa ako ne zna jedan onda odgovara drugi takmičar", "Taster br. 2 je usporen što je očigledno. Kada takmičar u narednoj emisiji pređe na poziciju 1 postaje brži. Duže vreme pratim reagovanja na tasterima, možda bi trebalo na drugi način utvrditi brzinu reagovanja takmičara"...

Da li je taster 1 brži ili ne i ima li nekih pritužbi takmičara na njihovo funkcionisanje, potražili smo odgovore od RTS-a.

Prema rečima Miroslava Damnjanovića, odgovornog urednika zabavne redakcije RTS, do sada se niko nije žalio na regularnost takmičenja.

- Nikada nismo imali problema sa tasterima. Da ne bi postojala sumnja, takmičari menjaju mesta u dvomeču koji igraju i imaju identične uslove tokom takmičenja - naveo je on.

Kako nam je rekao David, primetio je veliki broj tekstova i mnogo reakcija na njegovo kliktanje.

- Najveći broj komentara je pozitivan što me je stvarno prijatno iznenadilo. Zahvaljujem se svima koji su navijali i koji su me podržali u komentarima. Negde se navodilo da sam iznerviran, pomahnitao, itd, što je zaista daleko od istine. Ono je bio način kako sam najbrže mogao da klikćem na miša, što je trenutno glavni kriterijum da bi se odredilo ko će odgovarati. Po mojim reakcijama nakon kliktanja, mislim da se jasno može videti da nema trunke nervoze - napominje David.

- Iskreno se nadam da će doći do promene pravila u kvizu TV Slagalica, jer je zaista besmisleno da u bilo kom kvizu znanja brzina pritiskanja tastera odnosno miša pravi prevagu - kaže on.

- Ako budem bio dobar s mišem, mislim da mogu da se izvučem - rekao je Galiot na početku druge emisije.

Nije, nažalost, uspeo da se izvuče, dalje je prošao takmičar Miloš Karna, ali je potpuno ostao u Davidovoj senci.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Natasa

    25. oktobar 2020 | 14:19

    Milos ostao ostao u senci?! Haha tesko gospodo, taj decko je genujalan, plus drzi reakcije i emocije pod kontrolom sve vreme, sto je izuzetno za mladog momka. Sasvim je ok da gajite simpatije prema Davidu, na mene nije ostavio utisak upravo zbog prepotentnog ponasanja i nekontrolisanih postupaka. Ali Milos, sa svojih 460 poena protiv nastavnika matematike... Ne moze biti u senci nikako. Mozda bi trebali malo vise postovanja da pokazete prema momku blistavog uma i skromnog ponasanja koji je zasluzeno otisao dalje.

  • VRS

    25. oktobar 2020 | 16:46

    Prijedlig za urednika slagalice je da takmucar A dobije prvo pitanje a takmicar B drugo, i tako sve do 10. Takmicar koji kaze dalje ne gubu bodove, a ako da netacan odgovor gubi 5 poena. Ako jedan takmicar kaze dalje ili da netacan odgovor priliku dobija drugi takmicar. Vrlo jednostavno a pravedno.

  • Boban

    25. oktobar 2020 | 13:39

    Legenda 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA