≫ 

Ivan Bekjarev pozitivan na korona virus

Narednih dana će se pratiti zdravstveno stanje članova filmske ekipe, posebno onih koji su imali direktan kontakt sa obolelim glumcem

  • 4
Ivan Bekjarev Foto: Tanjug/Dušan Aničić

Ekipa filma "Bilo jednom u Srbiji" obustavila je u nedelju snimanje tog ostvarenja u Leskovcu i okolini pošto je ustanovljeno da je jedan član filmske ekipe, naš poznati glumac Ivan Bekjarev, pozitivan na korona virus, rekao je koordinator produkcije filma Žarko Bojanić.

- Prema uputstvima Instituta za javno zdravlje Leskovac i procedurama propisanim od strane Filmskog centra Srbije, a prema Evropskoj konvenciji o prevenciji bolesti, momentano smo obustavili snimanje - kazao je za Tanjug Bojanić.

On je dodado da će se narednih dana pratiti zdravstveno stanje članova filmske ekipe, posebno onih koji su imali direktan kontakt sa obolelim glumcem.

- Posle toga, a saglasno epidemiološkoj situaciji i vremenskim uslovima, donećemo odluku o eventualnom nastavku snimanja - kazao je Bojnić i Ivanu Bekjarevu poželeo brz oporavak.

Podsećamo da je početkom septembra u Leskovcu počelo snimanje filma "Bilo jednom u Srbiji” producentske kuće "Le Film” iz Leskovca, u režiji Petra Ristovskog. Glavne uloge tumače Viktor Savić, Sloboda Mićalović, Teodora Ristovski, Miki Manojlović, Radovan Vujović, Nemanja Oliverić, Dragan Petrović Pele, Zoran Cvijanović i drugi poznati glumci.

Ivan Bekjarev Foto: A. Nalbantjan

Na prostorima bivše fabrike tekstila "Zele Veljković" izgrađena je scenografija, koja oživljava Leskovac između dva rata kada je ovaj grad doživeo preporod i od zaostale kasabe postao evropski gradić koji je zaslužio da ga u evropskim poslovnim krugovima nazovu "srpski Mančester".

Pored velikog angažmana produkcione i scenografske ekipe filma, uspešnoj scenografskoj rekonstrukciji epohe doprinele su i brojne komunalne službe grada Leskovca.

(Tanjug.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA