Cineplexx Galerija Belgrade - Nova dimenzija filmskog iskustva

Specijalan program za početak rada najmodernijeg Cineplexx bioskopa

  • 0
Cinaplexx

Foto: Promo

Najmoderniji bioskop u regionu, Cineplexx Galerija Belgrade, sutra, 30.10. zvanično otvara svoja vrata za posetioce. U prvoj fazi biće otvoreno nekoliko sala, dok će u narednom periodu, po prvi put u region, biti predstavljena IMAX® tehnologija.

Cinaplexx

Foto: Promo

Već od prvog radnog dana novog bioskopa, repertoar će se izdvojiti po upečatljivom sadržaju, koji publika nije imala priliku da vidi u takvom obliku. Dani klasičnog srpskog filma će publici predstaviti sedam restauriranih kultnih filmova domaće kinematografije producentske kuće Centar film. U periodu od 30. oktobra do 5. novembra, na velikom platnu će ponovo svoje umeće pokazati Dragan Nikolić, Milena Dravić, Zoran Radmilović, Pavle Vuisić, kao i mnoge druge legende srpskog glumišta. U petak, 30. 10, reviju će započeti film ,,Nacionalna klasa” – priča o Flojdu i njegovim ambicijama da pređe u višu klasu. Šta se desi kada se dva davitelja urote jedan protiv drugog, publika će otkriti u subotu, 31. 10, u filmu Slobodana Šijana, ,,Davitelj protiv davitelja”Nedelja, 1. novembar, rezervisana je za ,,Varljivo leto ‘68”, a Batu Stojkovića ćemo imati priliku da vidimo na velikom platnu i 2. novembra, ali u legendarnom filmu ,,Maratonci trče počasni krug”. Borba za naklonost američke novinarke odigraće se u utorak, 3. novembra, u filmu ,,Nešto između”. Doktor Ilić i njegov ,,Poseban tretman” naći će se na repertoaru 4. novembra, dok će reviju zatvoriti Mira Furlan i Mima Karadžić u fillmu ,,Lepota poroka”, u četvrtak, 5. novembra. Ulaznice za Dane klasičnog srpskog filma su u prodaji po ceni od 300 dinara.

Cinaplexx

Foto: Promo

Pored podsećanja na neke od najistaknutijih domaćih filmova, Cineplexx Galerija Belgrade bioskop će i najmlađima ponuditi omiljene aktuelne naslove po promotivnoj ceni od 300 dinara. ,,Trolovi: Svetska turneja”, ,,Snežana i sedam patuljaka”, ,,Lesi se vraća kući”, i ,,Kućni patuljci: Operacija kolačići” naći će se na repertoaru u prvim radnim danima novog Cineplexx bioskopa, od petka do nedelje.

Dani klasičnog srpskog filma:

Karte su u prodaji! Za više informacija posetite www.cineplexx.rs.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA