Žan Reno i Rubi Rous u akcionom trileru "The Doorman" od 5.novembra u bioskopima

Prvi trejler filma "The Doorman"

  • 2
MCF, The Doorman Foto: Promo

Prvi put, posle duže pauze, nakon što su bioskopske sale otvorile vrata svojim posetiocima, na njihovom platnu prikazaće se najnoviji akcioni triler "THE DOORMAN" – u kom glavne uloge tumače ŽAN RENO i RUBI ROUS.

MCF, The Doorman Foto: Promo

Od 5. novembra u domaćim bioskopima imaćemo priliu da pogledamo film koji prati život jedne devojke, dobro istreniranog vojnika, koja će se naći na putu bande lopova, čiji je predvodnik, ni manje ni više do legendarni Žan Reno.

MCF, The Doorman Foto: Promo

Po povrtaku iz borbe, Ali (Rubi Rous) počinje da radi kao portir u zgradi u Njujorku, gde se sprijatelji sa jednom porodicom. Njenu novu, trivijalnu svakodnevicu, narušiće lopovi koji su odlučili da napadnu tu porodicu, ne bi li pronašli jednu umetničku dragocenost sakrivenu u njihovom stanu. Devojka Ali je jedina osoba koja ih u tome može sprečiti.

MCF, The Doorman Foto: Promo

U ulozi negativnog protagoniste Viktora našao se Žan Reno, a za lik koji tumači kaže da je u pitanju čovek koji želi da ostvari svoj san, ali naravno, ne ide pravim, onim težim putem, do ostavrenja istog.

MCF, The Doorman Foto: Promo

- Moj junak kao da je došao iz prošlosti. On je u duši umetnik, a ne plaćeni ubica. Njegovi postupci nisu potkrepljeni novcem, već on dela radi ostavrenja svog sna, ali naravno, ne ostvaruje taj san na pravi način - rekao je Reno.

U NASTAVKU POGLEDAJTE PRVI TREJLER FILMA!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nn

    30. oktobar 2020 | 19:14

    Na popcornu mozete pogledati ceo film 😂

  • Džoni

    31. oktobar 2020 | 01:26

    Ima 3 nedelje Da je ovo dostupno na torentima I nisam gledao,niti nameravam Da gledam,ali svakom iole iskusnim filmofilu bi trebalo već na osnovu odgledanog trejlera biti jasno Da ne vredi trošiti vreme Da ovo,al kamoli ići U bioskop Da Ovo gleda...🙄

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA