≫ 

Zlatna i srebrna nagrada za portal Telegraf.rs na festivalu Press Vitez 2020

Video produkcija portala Telegraf.rs osvojila je nagrade za montažu i dokumentarnu minijaturu

  • 3

Na ovogodišnjem regionalnom festivalu televizijskih minijatura "Press Vitez 2020" u Zrenjaninu  dve prestižne nagrade za prilog "Nova era žonglera" osvojila je ekipa TelegrafTV. 

Među stotinu prijavljenih radova, u kategoriji za najbolju montažu, zlatnu medalju dobila je Marija Antonijević, dok je u kategoriji dokumentarnog programa drugo mesto i srebrnu medalju dobila novinarka Ivana Nedić.

Minijatura "Nova era žonglera" je priča o uličnim umetnicima, koje obično srećemo na semaforu kako žongliraju. Oni svoju umetnost dele svakodnevno, a njihova pozornica je ulica. Šta se zapravo krije iza njihovih nastupa dočarao je jedan dan sa njima, prikazan u ovom prilogu.

Festival minijatura "Press vitez" je do sada je okupio više od dve i po hiljade medijskih radnika iz celog sveta, dodelivši mnogobrojne nagrade i medalje u kategorijama informativni i dokumentarni izraz, montaža i kamera.

Ove godine Zrenjanin je četvrti put bio domaćin ove manifestacije koju pomažu Ministrastvo kulture Srbije i Pokrajinski sekretarijat za javno informisanje.

Pogledajte prilog koji je osvojio nagrade: 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA